به گزارش ايرنا، سجاد عزيزي پنجشنبه در نشستي با عنوان مشاركت مسئولان و جوامع محلي در جهت حفظ آثار تاريخي در محل مجموعه ميراث جهاني پاسارگاد افزود: اين دو مقوله هيچ منافاتي با هم ندارند و با توجه به آنها مي توان توسعه گردشگري و تقويت حفاظت از ميراث فرهنگي را شاهد بود.
محمد نصيري حقيقت رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان پاسارگاد نيز در اين نشست گفت: حراست از آثار تاريخي يكي از مهمترين اصول زندگي در جوامع بشري محسوب مي شود و محدود به زمان و مكان خاصي نيست و ماموريتي همگاني است.
در ادامه اين نشست، فرهاد زارع كارشناس بخش باستان شناسي پايگاه ميراث جهاني پاسارگاد به ارائه گزارشي كوتاه از پيشينه تاريخي و فرهنگي منطقه و بررسي آسيب ها و چالش هاي موجود در محوطه هاي تاريخي پرداختند.
در اين نشست كه با حضور شماري از اعضاي شوراهاي اسلامي، فرمانده پاسگاه انتظامي بخش، دهياران، فرماندهان سپاه حوزه مقاومت و سپاه عشاير و معتمدان محلي برگزار گرديد، درباره تقويت مشاركت هاي مردمي در زمينه حفاظت از آثار تاريخي و جلوگيري از حفاري هاي غيرمجاز تبادل نظر شد.
شهرستان پاسارگاد به مركزيت سعادتشهر در 110 كيلومتري شمال شيراز واقع است.
اين شهرستان از دو بخش مركزي و پاسارگاد تشكيل شده است.
اين شهرستان آثار تاريخي پاسارگاد شامل آرامگاه كوروش و ... كه سال 1383 در فهرست ميراث جهاني يونسكو ثبت شده است را در خود جاي داده است.
ف ح/ 9873/ 2027
شيراز- ايرنا- بخشدار پاسارگاد فارس گفت: حفظ و توسعه در حوزه ميراث فرهنگي در كنار معيشت مردم محلي بايد مورد توجه باشد چرا كه اين دو مقوله در هم تنيده است.