۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۱۰
کد خبر: 83145407
T T
۰ نفر
دانشجویان دختر دانشگاه فرهنگیان بجنورد در مدرسه تحصیل می كنند

بجنورد - ایرنا - رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی گفت: دانشجویان دختر این مركز آموزش عالی به دلیل نبود فضای كافی در مدرسه تحصیل می كنند .

دكتر حبیب صفرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این مركز آموزش عالی با دو پردیس خواهران امام جعفر صادق (ع) و پردیس برادران امام محمدباقر (ع) است كه مركز خواهران به علت نبود فضای كافی در مدرسه دایر شده است.
وی افزود: با این وجود این فضا اكنون نیاز دانشجویان را برآورده نمی كند و از آموزش و پرورش می خواهیم دو فضای دیگر در جوار این آموزشگاه در اختیار دانشگاه قرار دهد تا خللی در آموزش معلمان ایجاد نشود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی اظهار داشت: برای ساخت فضای آموزشی و خوابگاهی پردیس خواهران 150 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است كه حدود هشت هزار متر مربع فضا ایجاد خواهد شد.
وی گفت: آموزش و پرورش این استان سالانه یكهزار تا یكهزار و 200 معلم جدید نیاز دارد كه تامین آن بر عهده این مركز آموزش عالی است.
وی اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان هم اكنون گنجایش تربیت این تعداد نیروی انسانی برای آموزش و پرورش را ندارد.
صفر زاده افزود: این دانشگاه باید در یك دوره چهار ساله افزون بر چهار هزار دانشجومعلم جذب و تربیت كند كه هم اكنون نبود فضای كافی این امر را با مشكل مواجه كرده است.
به گزارش ایرنا خراسان شمالی هم اكنون 164 هزار دانش آموز دارد كه زیر نظر 14 هزار فرهنگی تحصیل می كنند و سالانه 850 تا 900 معلم از مدارس استان بازنشسته و از گردونه خدمت در آموزش و پرورش خارج می شوند.
دانشگاه فرهنگیان برای تامین نیرو، تربیت و توانمندسازی منابع انسانی آموزش و پرورش ایجاد شده است و سالانه نیروهای زیادی از این دانشگاه دانش آموخته و وارد مدارس می شوند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی گفت: دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی هم اكنون 370 دانشجو معلم دختر و 650 دانشجو معلم پسر در 2 پردیس جداگانه زیر پوشش دارد.
وی گستره پردیس این مركز آموزش عالی را 30 هكتار دانست و اظهار داشت: برای ساخت و ساز اعتبار مورد نیاز وجود ندارد و هم اكنون تنها پردیس برادران در این فضا مستقر است و دانشجو معلمان دختر در یك فضای مدرسه ای مشغول به تحصیل هستند.
صفرزاده افزود: زمین پردیس خواهران در مجموعه سایت دانشگاه فرهنگیان خریداری و محصور شده است اما ردیف عمرانی برای ساخت و ساز وجود ندارد.
وی افزود: اگر دولت و سازمان نوسازی كشور ردیف اعتباری برای ساخت پردیش خواهران این استان ایجاد كند و منابع اعتباری پایدار در اختیار داشته باشیم در مدت دو سال این مجموعه را ایجاد خواهیم كرد.
صفرزاده اظهار داشت: برای ساخت فضای آموزشی و خوابگاهی پردیس خواهران 150 میلیارد ر یال اعتبار مورد نیاز است كه حدود هشت هزار متر مربع فضا ایجاد خواهد شد.
در استان خراسان شمالی بیش از 40 هزار دانشجو در دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد و سایر موسسات آموزش عالی تحصیل می كنند.
3007/ 6042