۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۸
کد خبر: 83208316
T T
۰ نفر
دانشگاه امير كبير به فعاليت هاي دانش بنيان وارد مي شود

تهران - ايرنا - رئيس دانشگاه صنعتي اميركبير گفت: اين دانشگاه برنامه دارد دانش بنيان را به دانشكده ها وارد كند تا فارغ التحصيلان و اساتيد ارتباط نزديك تري با موضوع دانش بنيان داشته باشند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه دانشگاه ايرنا از دانشگاه اميركبير، احمد معتمدي در نشست با رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي افزود: دستيابي به دانشگاه نسل سوم يكي از اولويت هاي برنامه ي راهبردي به شمار مي رود.
وي افزود: با راه اندازي برج فناوري در دانشگاه اميركبير تعداد شركت هاي دانش بنيان فعال در اين دانشگاه از 10 شركت به 137 شركت افزايش يافته است.
رئيس دانشگاه اميركبير اظهار كرد: درخواست استقرار شركت هاي دانش بنيان در برج فناوري اين دانشگاه روبه افزايش است و به دنبال طراحي مدل چابك براي جذب اين شركت ها هستيم.
معتمدي با اشاره به برج فناوري دانشگاه، گفت: بانك ها به عنوان سرمايه گذاران ريسك پذير و شركت هاي خارجي مانند شركت سامسونگ در برج فناوري حضور دارند.
رئيس دانشگاه اميركبير تصريح كرد: هفت دانشكده اين دانشگاه فضاي لازم براي فعاليت هاي دانش بنياني را دارند و پيش بيني مي شود با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تا ارديبهشت ماه اين فعاليت ها فعال شود.
معتمدي تاكيد كرد: ظرفيت ساختمان معاونت پژوهشي دانشگاه به برج فناوري اختصاص داده مي شود كه در مرحله مذاكره با شهرداري براي انجام امور اداري است.
وي اظهار كرد: ممكن است طي شش ماه آينده ظرفيت برج فناوري دو برابر شود.

** راه اندازي پارك علم و فناوري اميركبير
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه امير كبير نيز در ادامه اين نشست، گفت: باتوجه به اينكه دانشگاه صنعتي اميركبير به دنبال توسعه فعاليت هاي فناورانه است. بنابراين طبق مذاكره صورت گرفته با وزارت علوم، موافقت اوليه براي راه اندازي پارك علم و فناوري در اطراف دانشگاه كسب شده است.
حسين حسيني تود شكي عنوان كرد: پيش بيني مي شود طي چند ماه آينده مجوز راه اندازي اين پارك به دانشگاه اعطا شود.
وي گفت: بخشي از دفاتر تحقيق و توسعه بانك هاي ملت، آينده و ملي و همچنين برخي از صنايع در دانشگاه صنعتي اميركبير و برج فناوري ايجاد شده است.

** تسهيل در صدور ضمانت نامه ها
رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي نيز در اين نشست با بيان اينكه تسهيل و تسريع فرآيند اعطاي تسهيلات و صدور ضمانت ‌نامه از مهمترين برنامه‌هاي صندوق نوآوري و شكوفايي محسوب مي شود، تصريح كرد: برون سپاري خدمات صندوق و واگذاري آنها به نهادهاي خصوصي به ويژه صندوق هاي پژوهش و فناوري در دستور كار صندوق است.
علي وحدت با توجه به اينكه دبيرخانه كارگروه صندوق هاي پژوهش و فناوري در صندوق نوآوري و شكوفايي مستقر است، گفت: بر اساس سياست‌هاي جديد، صندوق نوآوري و شكوفايي مي تواند تا 9 برابر سرمايه اوليه صندوق‌هاي پژوهش و فناوري به آنها اعتبار اختصاص دهد.
وي ادامه داد: اين صندوق‌ها داراي دو ويژگي خاص هستند از قبيل اينكه در حوزه جغرافيايي خاصي (اكثر استان‌ها) حضور دارند و يا در زمينه ويژه‌اي مانند تجهيزات پزشكي يا انرژي و ... فعاليت مي‌كنند كه با اين خط اعتباري مي‌تواند در حوزه تسهيلات عملكرد خود را افزايش دهند.
به گفته وي صندوق نوآوري و شكوفايي در تلاش است با بهره گيري از ظرفيت هاي صندوق هاي پژوهش و فناوري، مراجعه شركت هاي دانش بنيان را به صندوق نوآوري و شكوفايي به حداقل برساند.
همچنين رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي در پايان نشست از برج فناوري دانشگاه صنعتي اميركبير بازديد كرد.
9465 ** 1200