فاطمه منصوري روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: نوسازي كارگاه هاي آموزش فني و حرفه اي در كشور از جمله نيازهاي آموزش هاي مهارتي است كه در راستاي اين نياز، اختصاص اعتبار ضرورت دارد.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان سمنان اضافه كرد: كمبود فضا در كارگاه هاي مراكز استان وجود ندارد به گونه اي كه واگذاري فضاها به بخش خصوصي در دستور كار قرار دارد.
وي اضافه كرد: با واگذاري فضاهاي اضافه موجود در مراكز، ورود رشته هاي آموزشي جديد و مدرن كه سازمان آموزش فني و حرفه اي امكان تجهيز كارگاه هاي آن را ندارد ميسر مي شود.
منصوري گفت: واگذاري فضاها به بخش خصوصي به گونه اي انجام مي شود كه متقاضيان با درنظر گرفتن اهداف سازمان فني و حرفه اي، كارگاه هاي جديدي را راه اندازي كنند.
وي در خصوص واگذاري تسهيلات به هنرجويان آموزش فني و حرفه اي افزود: اين تسهيلات در قالب هاي مختلف به هنرجوياني اختصاص مي يابد كه داراي طرح اشتغال و كارآفريني باشند.
منصوري، ترويج فرهنگ مهارت آموزي را لازمه توسعه دانش فني در كشور دانست و گفت: بايد ذائقه جوانان را به سوي مهارت آموزي تغيير دهيم تا پنجه هاي خود را كارآمد كنند و به دنبال مهارت هاي مورد نياز بازار گرايش پيدا كنند.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان سمنان گفت: 28 هزار نفر از ابتداي سال 97 تا كنون در استان در بخش هاي دولتي و آزاد آموزش هاي فني و حرفه اي را فراگرفتند.
به گزارش ايرنا، در استان سمنان بالغ بر 600 حرفه در 18 مركز ثابت و شعبه هاي آموزش فني و حرفه اي در حال آموزش است.
9856/6103
سمنان- ايرنا- مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان سمنان گفت: كارگاه هاي قديمي تعدادي از مراكز استان با هدف ارائه آموزش بهتر، نيازمند نوسازي است.