به گزارش ایرنا، به دنبال بروز سیل و تخریب خانه و كاشانه شماری از هموطنان اما موج خروشانی از مهربانی شكل گرفت تا غم و اندوه را از چشم و رخسار آسیب دیدگان كنار بزند.
سیل كمك های مردمی، سیل ویرانگر را كنار زده و مردم نوع دوست به مثابه «چو عضوی به درد آورد روزگار - دگر عضوها را نماند قرار» كمك های خود را روانه استان های متاثر از سیل كردند.
با این وجود سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برای مواجهه با نیازهای فوری و عمومی مناطق خسارت دیده از سیل های ویرانگر اخیر طرح «سیل مهربانی همكلاسی ها» را با مشاركت و هم افزایی پیشتازان سازمان دانش آموزی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، سازمان بسیج دانش آموزی، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و شوراهای دانش آموزی كلید زد.
به طور حتم این حركت خیرخواهانه به عنوان یك فرصت تربیتی و اجتماعی قلمداد شده تا بخشی از آلام و خسارات وارد شده به دانش آموزان و خانواده ها برطرف شود.
به گفته معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر همدان این پویش با هدف ترویج فرهنگ نوع دوستی، تلاش، ایثار و مشاركت جویی در بین دانش آموزان، همدلی و همراهی با دانش آموزان و خانواده های آسیب دیده از سیل و انسجام بخشی هدایای نقدی و غیرنقدی دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا برگزار شد.
مریم پاك بین به ایرنا گفت: ستاد مدرسه متشكل از مدیر واحد آموزشی، معاون پرورشی، مسئول بسیج دانش آموزی، دبیر كانون دانش آموزی جوانان هلال، مسئول انجمن اسلامی، رییس سازمان دانش آموزی و نماینده انجمن اولیا و مربیان نسبت به اطلاع رسانی و جمع آوری هدایای نقدی و غیرنقدی دانش آموزان و فرهنگیان و اولیا اقدام می كنند.
وی عنوان كرد: تمامی وجوه نقدی اهدایی و داوطلبانه جمع آوری شده از دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا در مدارس پس از تهیه به حساب سایر منابع كمك های مردمی اداره كل آموزش و پرورش استان واریز می شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر همدان ادامه داد: همچنین اقلام و هدایای غیرنقدی جمع آوری شده توسط واحدهای آموزشی در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد.
پاك بین بیان كرد: با وجود اینكه 28 فروردین روز ولادت علی اكیر و روز جوان برای این پویش پیش بینی شده اما همدان از هم اینك در این طرح پیشگام است.
وی افزود: استان همدان دارای 200 كانون دانش آموزی و 44 كانون دانشجویی است كه با شكل گیری پویش «سیل مهربانی همكلاسی ها» تاكنون درصدی از مدارس به این پویش پیوسته و این آمار در حال افزایش است.
**عزیمت جوانان داوطلب هلال احمر به لرستان
معاون امور جوانان جمعیت هلالاحمر همدان گفت: تیم 33 نفره كانون های دانشجویی و جوانان هلال احمر این استان در 2 روستای سیل زده پل دختر حضور یافتند.
مریم پاك بین بیان كرد: سازمان جوانان هلال احمر كشور ابتدا با حضور در مناطق سیل زده روستاهای مورد نیاز برای امداد رسانی را مشخص كرده و به استان ها برای حضور در این مناطق اطلاع رسانی می كند.
وی اضافه كرد: بر این اساس 2 روستای «بابازید» و «ملاوی» برای حضور كانون های دانشجویی و جوانان هلال احمر استان همدان تعیین شد.
معاون امور جوانان جمعیت هلالاحمر همدان افزود: این تیم 33 نفره با حضور در این 2 روستا اقدام به زدودن گل و لای از داخل خانه سیل زدگان كردند.
پاك بین ادامه داد: جوانان داوطلب هلال احمر همچنین اقدام به پاك كردن منازل و انتقال فرش های كثیف به كارواش های مستقر در روستا كردند.
وی اظهار داشت: حضور جوانان هلال احمر در این مناطق موجب دلگرمی سیل زدگان شده و آنها احساس می كردند كه برای حل مشكلاتشان تنها نمانده و هلال احمر در كنار آسیب دیدگان است.
پاك بین بیان كرد: تیم حمایت های روانی و اجتماعی (سحر) هلال احمر نیز به زودی عازم این مناطق شده تا با همراهی اجتماعی با آسیب دیدگان از سیل و آبگرفتگی اقدام به حمایت های روانی و اجتماعی از آنها كنند.
** راه اندازی 50 پایگاه برای جمع آوری كمك های مردمی
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر همدان نیز به ایرنا گفت: 50 پایگاه ثابت و سیار و 42 خانه هلال در 9 شعبه برای جمع آوری كمك های مردمی به سیل زدگان شده است.
سیلوا صلح میرزایی افزود: میزان كمك های نقدی جمع آوری شده در این استان تاكنون به سه میلیارد و 638 هزار ریال رسیده است.
وی اضافه كرد: علاوه بر این كمك های غیر نقدی جمع آوری شده توسط معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر در قالب چند محموله به لرستان ارسال شد.
صلح میرزایی افزود: این اقلام شامل 43 هزار و 114 قوطی انواع كنسرو، پنج هزار و 479 بطری آب معدنی، یك تن و 6 كیلوگرم برنج، 67هزار و 840 قرص نان، 14 هزار و 400 عدد تخم مرغ و چهارهزار و 291 عدد نواربهداشتی است.
وی گفت: همچنین پنج نوع وسایل زیستی، حدود 2 هزار 38 ثوب لباس، هشت نوع لوازم بهداشتی و سایر اقلام برای سیل زدگان لرستان ارسال شده است.
**حضور پزشكان و روانشناسان در لرستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان به ایرنا گفت: چهار پزشك، چهار پرستار، 2 ماما، سه روانشناس فعال در معاونت درمان و توانبخشی به لرستان عزیمت كردند.
بهروز كارخانه ای از ارسال 140 نوع دارو به میزان 28 هزار و 846 عدد خبرداد و افزود: یك كارشناس بهداشت، سه امداد گر، راننده و تكنسین دارو نیز برای كمك به سیل زدگان لرستان در این استان حضور یافتند.
** ارسال واكسن و شیرخشك به لرستان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی همدان نیز به ایرنا گفت: هزاران دُز انواع واكسن از این معاونت به منطقه سیل زده استان لرستان ارسال شد.
رشید حیدری مقدم اظهار داشت: این واكسن ها شامل 36 هزار دُز فلج اطفال خوراكی، 21 هزار و 600 دُز واكسن ام.آر، 500 ویال سرم مارگزیدگی، 540 ویال سرم عقرب گزیدگی، 500 دز واكسن هاری و 63 هزار واحد سرم هاری است.
وی اضافه كرد: همچنین محموله حاوی پنج هزار قوطی شیر خشك نیز پیشتر از طریق این معاونت برای كودكان سیل زده لرستان ارسال شده و آمادگی لازم برای ارائه دیگر خدمات بهداشتی وجود دارد.
7526/2087
همدان- ایرنا- پویش ملی حمایت دانش آموزان از مناطق سیل زده در قالب «سیل مهربانی همكلاسیها» و با محوریت «هرمدرسه یك پایگاه همدلی» در همدان برگزار شد.