۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹
کد خبر: 83293615
T T
۰ نفر

استاندار مركزی:

بخش خصوصی محرك تولید و سازندگی است

۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹
کد خبر: 83293615
بخش خصوصی محرك تولید و سازندگی است

خمین - ایرنا - استاندار مركزی گفت: بخش خصوصی به عنوان نیروی محرك تولید و سازندگی، بازوی دولت در دست یابی به شكوفایی اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز شنبه در آیین بهره برداری از طرح توسعه صنایع نخ خمین افزود: سرمایه گذاری بخش خصوصی در راه اندازی و نوسازی واحدهای تولیدی در كنار بخش دولتی می تواند كشور را از تحریم ها و شرایط اقتصادی سخت عبور دهد.
وی ادامه داد: برخی از واحدهای تولیدی در حال تعطیل استان مركزی به بخش خصوصی واگذار شد اما به دلیل كم كاری ها و برخی مشكلات، عملكرد ناموفقی از سوی مالكان این بخش حاصل شد.
استاندار مركزی اظهار داشت: شركت صنایع نخ خمین با سرمایه گذاری بخش خصوصی به چرخه صنعت كشور بازگشت.
آقازاده با بیان اینكه امسال اعتبارات خوبی برای پرداخت تسهیلات نوسازی و بازسازی واحدهای فرسوده در استان تخصیص یافته، گفت: صنایع نخ خمین نیز در صورت تمایل می تواند از این تسهیلات برای تسریع در روند نوسازی این واحد تولیدی بهره مند شود.
وی افزود: صنایع نخ خمین برای رسیدن به دوران طلایی گذشته خود به چهار هزار میلیارد ریال و سه سال زمان نیاز دارد.
استاندار مركزی ادامه داد: برخی واحدهای صنعتی بارها به مزایده گذاشته شد اما به دلیل مشكلات مالی هیچ سرمایه گذاری حاضر به سرمایه گذاری نشد.
آقازاده تصریح كرد: شركت نخ شهرستان خمین هویت معیشتی و اقتصادی مردم این خطه است اما در سال های گذشته به ورطه ركود و تعطیلی پیش رفت.
وی تاكید كرد: با اقدام جهادی و در راستای فرماندهی اقتصاد مقاومتی، این واحد تولیدی دوباره به چرخه تولید برگشت.
استاندار مركزی گفت: كسانی كه ادعا می كنند ایران در ركود اقتصادی است و مردم بیشترین فشار تحریم ها را تحمل می كنند، ببینند كه یك واحد تولیدی با سابقه فرهنگی و تاریخی چگونه به چرخه حیات اقتصادی بازگشت.
آقازاده ادامه داد: برخی از صنایع همچون هپكو كه در حال تعطیلی بودند، بعد از سالها ناآرامی و موانع به چرخه تولید بازگشتند.
استاندار استان مركزی افزود: صنعت نخ خمین هم اكنون روزانه 600 كیلو نخ تولید میكند اما توانایی تولید 22 تن را دارد.
اقازاده گفت: این واحد تولیدی برای 110 نفر اشتغالزایی كرده كه با فرآیند جدید نوسازی، سهم اشتغال به چهار هزار شغل غیرمستقیم می رسد.
وی افزود: مراكز تولیدی دیگری نیز در قطب صنعتی شهید سعیدی روستای شهابیه تا پایان سال به به بهره برداری می رسد تا آمار بیكاری این شهرستان كاهش یابد.
استاندار مركزی ادامه داد: تحریم ها مانع حضور سرمایه گذار ژاپنی در خودروسازی خمین شد اما تلاش می شود این واحد تولیدی و ده ها واحد اقتصادی و كشاورزی دیگر تا پایان سال در این شهرستان بهره برداری شود.
شركت صنایع نخ خمین (نخ طلا) در سال 1364 آغاز به كار كرد و از سال 1365 به دلیل بدهی به تملك بانك صنعت و معدن در آمد و از سال 1381 به شركت سرمایه گذاری آتیه دماوند واگذار شد.
شركت صنایع نخ خمین 140 هكتار وسعت و 38 هزار مترمربع سالن تولید دارد و در این واحد نخ های اكریلیك، هایپالیكی و مواد اولیه فرش تولید می شود.
شهرستان خمین واقع در جنوب استان مركزی با 105 هزار نفر جمعیت بالاترین نرخ بیكاری استان را دارد.
7277/9930/3075