به گزارش خبرنگارايرنا، مهدي رازجويان روز دوشنبه در نخستين نشست كارگروه پسماند مازندران در سال 98 دليل برخي كارهاي پراكنده در حوزه پسماند و تداخل فعاليت ها را ناشي از نبود طرح جامع پسماند براي استاني دانست كه روزانه 3 هزار تن در آن پسماند توليد مي شود.
معاون عمراني استاندار مازندران خواهان تسريع در تدوين طرح جامع پسماند متناسب با ويژگي شهرستان هاي اين استان شد.
رازجويان بخشي از افزايش توليد زباله در مازندران را مربوط به گردشگران و مسافران دانست و گفت: در شرايط فعلي اين استان مسوول جمع آوري اين زباله هاست و بايد در حوزه پسماند از محل اعتبار ملي به اين استان كمك شود.
وي فرهنگ سازي و مديريت بهينه پسماند را از ديگر راهكارها براي كاهش توليد زباله در استان مازندران بيان كرده است.
*** انتقاد از مديريت پسماند در مازندران
مديركل محيط زيست مازندران دليل تاخير در اجراي پروژه هاي مديريت پسماند در اين استان را ناشي از نبود اراده قوي در به خصوص در شهرداري ها براي ساماندهي اين معضل زيست محيطي بيان كرد.
حسينعلي ابراهيمي كارنامي در اين نشست گفت: در حالي مازندران در حوزه مديريت پسماند و زيرساخت ها چون نيروگاه زباله سوز وكمپوست دچار عقب ماندگي است كه طرح هاي مشابه در استان هاي ديگر از جمله فارس كه همزمان با اين خطه شمال كشور شروع شده خاتمه يافت.
وي اضافه كرد: عدم مديريت درست پسماند در مازندران اين خطه شمال كشور را از لحاظ زيست محيطي در وضعيت نابساماني قرار داده است و به عنوان تهديد جدي زيست محيطي مطرح است.
6982/1899
ساري-ايرنا- جانشين كارگروه پسماند مازندران گفت: اين خطه شمال كشور با وجود مشكل در حوزه پسماند همچنان فاقد برنامه جامع پسماند است.