مدير پروژه ملي نگرش كارآفريني دانش آموزي در حوزه فناوري اطلاعات روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: دنياي امروز، دنياي تكنولوژي و پيشرفت بوده كه نياز است دانش آموزان با تكنولوژي هاي جديد آشنايي بيشتري داشته باشند.
علي سلوكي افزود: در جوامع پيشرفته مهارت برنامه نويسي در حال گسترش بوده و از دروس اصلي آموزشي محسوب مي شود بنابراين لازم است براي ايجاد نگاه فرايندي، تحليلي و ايجاد تفكر خلاق در بين دانش آموزان برنامه نويسي را گسترش داد.
وي بيان كرد: 50 درصد فارغ التحصيلان دانشگاهها در حوزه فناوري اطلاعات را دختران تشكيل مي دهند كه متاسفانه در بازار كسب و كار حضور كم رنگي از آنان ديده مي شود كه با اجراي اين طرح ملي، مي توان اين مشكل را برطرف كرد.
مدير پروژه ملي نگرش كارآفريني دانش آموزي ادامه داد: طرح ملي كارآفريني دانش آموزي در حوزه فناوري اطلاعات در سه مرحله برگزار خواهد شد كه در مرحله نخست آشنايي دانش آموزان، مربيان و اوليا با موضوع كارآفريني و مرحله دوم برگزاري يك كمپ تابستاني فناوري اطلاعات به مدت يك ماه در تهران است.
وي از دعوت برگزيدگان استانهاي مختلف براي توليد نرم افزار و طراحي سايت و مرحله سوم ايجاد بسته هاي برنامه ريزي شده و آموزش مهارت هاي زندگي به عنوان يك واحد فوق برنامه در آموزش و پرورش خبر داد.
سلوكي گفت: رويداد كارآفريني دانش آموزي تينوتك در راستاي طرح ملي نگرش كارآفريني دانش آموزي در حوزه فناوري اطلاعات با همكاري وزارت آموزش و پرورش (دفتر امور بانوان)، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و با حضور مشاور معاون وزير ارتباطات، مديركل سازمان فناوري سيستان و بلوچستان، مدير پروژه و رئيس سازمان نظام صنفي رايانه اي استان در چابهار برگزار شد.
وي تصريح كرد: سيستان و بلوچستان و شهرستان چابهار پس از استان تهران نخستين ميزبان برگزاري اين طرح ملي بوده است.
معاون مديركل و مدير آموزش و پرورش چابهار نيز گفت: رويداد كارآفريني ارتقاي خودباوري و اعتماد به نفس دانش آموزان را در پي دارد.
حسن نوروزي افزود: دانش آموزان در سه بخش بازي سازي و چگونگي درآمدزايي از آن، توليد محتوا و نحوه توليد محتواي باكيفيت و هوشمند سازي و تأثير آن بر كيفيت زندگي و كسب و كار آموزش ديده و با يكديگر به رقابت پرداختند.
وي به اهميت بالاي فناوري اطلاعات درحوزه كارآفريني اشاره كرد و افزود:مقطع متوسطه، زمان انتخاب و گرفتن تصميمات بزرگ و سرنوشت ساز براي دانش آموزان است.
رئيس اموزش و پرورش چابهار ادامه داد: انتخاب هايي كه اگر همراه با آگاهي صورت پذيرد، مي تواند بسيار تاثير گذار باشد و برگزاري رويداد كارآفريني دانش آموزي در حوزه فناوري اطلاعات مي تواند موجب افزايش اعتماد به نفس و خودباوري دانش آموزان دختر شود.
3043**3213
چابهار- ايرنا- طرح ملي نگرش كارآفريني دانش آموزي با هدف ايجاد خودباوري، تفكر خلاق، بالابردن اعتماد به نفس، ترسيم چشم انداز آينده شغلي براي دختران با شركت حدود100 دانش آموز دختر متوسطه دوم در چابهار برگزار شد.