مجتبي ورمقاني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه اين طرح به مدت يك ماه از 14 ارديبهشت تا 14 خرداد سال جاري برگزار مي شود، اظهار داشت: اين مواد توسط 25 گروه بازرسي در سراسر استان در 2 شيفت كاري صبح و عصر در بازار عرضه مواد دامي كشف و ضبط شده است.
وي افزود: در اين مدت پنج هزار و 179مورد بازرسي شامل سه هزارو 994 مورد از مراكز عرضه و توزيع، يك هزارو 20 مورد ازرستوران ها و مراكز طبخ غذاي آماده، 97 مورد از كشتارگاه ها و 68 مورد از ساير اماكن است.
مدير كل دامپزشكي كردستان با بيان اينكه طي اين مدت يك واحد عرضه كننده فرآورده هاي خام دامي متخلف در شهرستان قروه پلمپ شده است گفت: اين واحد عرضه كننده گوشت قرمز، مرغ و ماهي بوده كه با توجه به تكرار تخلفات بهداشتي و به خطر افتادن امنيت بهداشتي و سلامت شهروندان با هماهنگي و اخذ دستور قضايي توسط پليس اماكن نيروي انتظامي پلمپ شد.
ورمقاني با اشاره به اينكه در اين مدت 15 هزار قطعه جوجه يك روزه بدون مجوز حمل نيز در سقز كشف و ضبط شد اظهار داشت: محموله هاي فاقد گواهي بهداشتي حمل، علاوه بر انتشار بيماري، سلامت و امنيت غذايي جامعه را نيز تهديد مي كند.
مدير كل دامپزشكي كردستان با اشاره به اينكه 9 گروه نيز از اداره كل دامپزشكي بر گروه هاي بازرسي نظارت مي كنند، گفت: در قالب اين طرح 68 بازرس فعاليت مي كنند.
ورمقاني با بيان اينكه شهروندان در هنگام خريد محصولات خام دامي نسبت به بهداشتي بودن و تاريخ مصرف مواد غذايي توجه كنند، يادآور شد: شهروندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شكايات خود با سامانه پيامگير 1512 تماس برقرار كنند.
به گزارش ايرنا، دريافت فرآورده هاي خام دامي سالم و به مقدار كافي از سياست هاي امنيت غذايي دامپزشكي است كه به دليل حساسيت موضوع در ماه مبارك رمضان به طور ويژه پيگيري مي شود.
7349 / 3034
سنندج - ايرنا - مدير كل دامپزشكي كردستان گفت: 12 تن و 869 كيلوگرم انواع فرآورده خام دامي فاسد در طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتي ويژه ماه مبارك رمضان در اين استان كشف و ضبط شد.