به گزارش ایرنا، تزریق مستمر نقدینگی و تحقق 70 درصدی ایجاد اشتغال پایدار، روند توسعه اقتصادی در بخش صنعت استان سمنان را شتاب داده است.
با تلاش دولت تزریق نقدینگی به صورت هدفمند و ارزیابی دقیق از آینده واحدهای صنعتی در كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تصویب و با تلاش بانك های عامل سمنان، تسهیلات برای توسعه اشتغال در این بخش به صنعتگران پرداخت می شود.
برای یك ماه آینده اعطای تسهیلات به ارزش 535 میلیارد ریال به 68 واحد صنعتی و تولیدی برنامه ریزی شده كه با اجرای این طرح برای بیش از 131 نفر شغل ایجاد می شود.
ارائه تسهیلات به ارزش هفت هزار و 571 میلیارد ریال در 2 سال گذشته به واحدهای صنعتی استان سمنان نشان از عزم دولت برای رفع حداكثری مشكلات واحدهای صنعتی دارد و با تعامل و همكاری دستگاه های اجرایی جهت یابی خاص و اصولی برای توسعه این استان در جریان است.
اگر چه تحریم های استكبار جهانی باعث كمبود نقدینگی، ركود در بازار خرید و فروش كالا، مشكلات بیمه ای و مالیاتی واحدهای صنعتی شده، اما با اتخاذ رویكردهای قانونمند و با تكیه بر توان داخلی، رویكردهای خصمانه استكبار جهانی راه به جایی نخواهد برد.
حمایت از بخش صنعت برای حفظ اشتغال پایدار همواره از اولویت های كاری دولت تدبیر و امید بوده و بازگشت بیش از 40 واحد تملیكی سمنان در سال 97 به چرخه تولید نشان از دغدغه مندی دولت خدمتگزار برای توسعه این استان صنعتی است.
در استان 702 هزار نفری سمنان، 2 هزار و 20 واحد تولیدی و صنعتی فعال وجود دارد كه با اقدام های منطقی دولت در سال های گذشته صنعت در سمنان نقطه قوت منطقه برای توسعه منابع انسانی برای ایجاد اشتغال پایدار است.
** بسته حمایتی رونق تولید برای صنعتگران سمنان
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: صنعتگران براساس ابلاغ وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی بسته های رونق تولید دریافت می كنند.
اسماعیل غنیان افزود: توزیع اعتبارها براساس نیاز و مشكل واحدهای صنعتی و تولیدی استان و پیگیری مستمر مشكلات واحدهای صنعتی از مهم ترین تبصره های بسته حمایتی رونق تولید است.
وی خاطرنشان كرد: برنامه ریزی اصولی برای حمایت از صنعت استان سمنان در جریان است و با این راهبرد می توان برای شكوفایی اقتصادی سمنان تلاش كرد.
غنیان تصریح كرد: برای امنیت شغلی كارگران، كارفرمایان در استخدام ها اجرای طرح بیمه كارگری را مدنظر قرار دهند و فعالیت كارگر بدون بیمه به هیچ عنوان مورد قبول اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان نیست.
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: تقسیط بدهكاری مالی، بیمه و مالیاتی در بسته حمایتی رونق تولید در راستای پشتیبانی همه جانبه از صنعتگران لحاظ شده است.
** تزریق 177 میلیارد ریال به بانك ها برای ارایه تسهیلات
رئیس كمیسیون هماهنگی بانك های استان سمنان گفت: بیش از 177 میلیارد ریال تزریق منابع برای ارایه تسهیلات رونق تولید و حمایت از صنعتگران به هفت بانك عامل استان سمنان انجام شد.
علی كیومرثی افزود: همكاری بانك های عامل استان به خصوص در بخش دولتی در ارایه تسهیلات در سال های گذشته بسیار مطلوب بوده و برخی از بانك ها بیشتر از سقف تعیین شده در سال 97 در راستای حمایت از صنعتگران گام برداشتند.
وی خاطرنشان كرد: انگیزه و شتاب بانك های خصوصی استان در حمایت از واحدهای صنعتی باید مورد ارزیابی قرار گیرد و بانك ها نقش پررنگ تری در حمایت از تولید سمنان داشته باشند.
رئیس كمیسیون هماهنگی بانك های استان سمنان ادامه داد: حمایت بانك كشاورزی از واحدهای تولیدی این بخش مطلوب بوده و هر چقدر كه تقاضا برای توسعه كشاورزی وجود داشته باشد، این بانك عامل تعهد خود را انجام می دهد.
** بانك های سمنان 72 واحد صنعتی را تملیك كردند
مدیر كل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گفت: بانك های عامل استان در سال گذشته 72 واحد صنعتی و تولیدی سمنان را تملیك كردند.
مهدی بندرآبادی افزود: در سال گذشته 21 واحد صنعتی استان از سوی بانك های عامل خارج از سمنان و 72 واحد دیگر هم توسط بانك های داخل استان تملیك شد.
وی اضافه كرد: در زمان حاضر 53 واحد تملیكی در استان سمنان وجود دارد و انتظار می رود بانك های عامل برای بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید در سال 98 همكاری كنند.
مدیر كل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سمنان گفت: در سال 97 بیش از 700 واحد صنعتی راكد در استان سمنان وجود داشت كه با پیگیری و تلاش دولت و همكاری بانك های عامل بیش از 110 از این تعداد واحد به چرخه تولید بازگشت.
** دولت به فكر رفع مشكلات صنعتگران است
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: دولت با ارایه تسهیلات رونق تولید به فكر مشكلات صنعتگران است.
رستم سعداللهی افزود: در دولت های گذشته دركی از مشكلات واحدهای صنعتی وجود نداشت، اما در دولت تدبیر و امید با برگزاری منظم كارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید بخش قابل توجهی از مشكلات این واحدها برطرف شد.
وی خاطر نشان كرد: توسعه اقتصادی و رونق اقتصادی در استان سمنان با وجود تحریم های استكبار جهانی نیازمند همدلی و همكاری بخش خصوصی و دولت است.
سعداللهی ادامه داد: اكنون واحدهای صنعتی استان با مشكلاتی در بخش نقدینگی و ركود در بازار مواجه هستند كه با پیگیری مستمر می توان این چالش ها را برطرف كرد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: تحریم های آمریكا فرصتی مهم برای رونق تولید داخلی است و با شناسایی و برطرف كردن نقاط ضعف باید به فكر توسعه كشور بود.
** 241 طرح اقتصادی سمنان در انتظار دریافت تسهیلات
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: 68 واحد صنعتی و تولیدی استان سمنان با هدف اشتغالزایی برای 131 نفر 535 میلیارد ریال تسهیلات دریافت می كنند.
بهروز اسودی افزود: 118 واحد صنعتی و 469 واحد كشاورزی تاكنون 68 درصد تسهیلات مصوب قطعی ایجاد اشتغال و رونق تولید سال 97 سمنان را دریافت كردند.
وی خاطر نشان كرد: تاكنون هفت هزار و 571 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی استان پرداخت شد و با همكاری بانك های عامل و تلاش دولت این رویه برای سال جاری هم ادامه می یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: در ماه های آینده دست كم 70 واحد صنعتی و تولیدی استان در راستای تحقق شعار سال و حفظ اشتغال پایدار در بخش صنعت و تولید تسهیلات دریافت می كنند.
اسودی اضافه كرد: 241 طرح صنعتی و كشاورزی استان سمنان در انتظار دریافت تسهیلات به ارزش حدود 9 هزار و 300 میلیارد ریال است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: تاكنون یك هزار و 796 واحد تولیدی متقاضی دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب ثبت نام كرده اند كه در نشست های كمیته بررسی تسهیلات و تامین مالی بنگاه های تولیدی استان پرونده یك هزار و 66 واحد بررسی و به منظور دریافت تسهیلات به ارزش بیش از 21 هزار میلیارد ریال به بانكهای عامل معرفی شدند.
** بازگشت 40 واحد تملیكی سمنان به چرخه تولید
استاندار سمنان گفت: 53 واحد تملیكی استان سمنان به منظور افزایش اشتغال و رونق اقتصادی با تعامل بانك های عامل هرچه سریعتر به چرخه تولید برگردد.
علیرضا آشناگر افزود: در سال گذشته 40 واحد تملیكی استان سمنان تعیین تكلیف شد كه برگشت این تعداد واحد صنعتی استان به چرخه تولید اقدامی ارزشمند در چرخه اقتصادی است.
وی خاطرنشان كرد: تعامل بانك های عامل سمنان برای برگشت این واحدهای تملیكی به چرخه تولید با مالكان یا سرمایه گذاران جدید در سال جاری افزایش یابد و نباید هیچ واحد صنعتی در استان به دلیل تملیك غیرفعال شود.
استاندار سمنان ادامه داد: واحدهای تملیكی ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در استان سمنان دارد كه باید از این بخش از اقتصاد استان با كاهش كاغذبازی اداری بهره برد.
آشناگر اضافه كرد: بسیاری از قوانین بانك های عامل در نحوه چگونگی تملیك یا واگذاری واحدهای تولیدی و صنعتی نیازمند بازنگری است و با تغییر رویه می توان برای كمك به این واحدها گام های موثر برداشت.
استاندار سمنان گفت: تعامل و همكاری دستگاه های اجرایی استان برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار بسیار مطلوب است و باید این رویه اصولی برای تحقق شعار سال روز به روز افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد، در كشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص این استان با رقمی حدود 18.2 درصد مربوط به بخش كشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
7339/6103/7408
سمنان- ایرنا- همكاری همه جانبه دولت با بنگاه های صنعتی، ارائه تسهیلات رونق تولید به ارزش هفت هزار و 571 میلیارد ریال و رفع مشكلات بیمه ای و مالیاتی این واحدها نشان از شكوفایی بخش صنعت استان سمنان در آینده نزدیك است.