رستم سعداللهی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نوسانهای قیمت ارز و افزایش قیمت دلار در ماههای گذشته، قیمت ابزار تولید در واحدهای صنعتی را افزایش داد و این ماشین آلات با توجه به ارزشی که دارند میتوانند به عنوان وثیقه در اعطای تسهیلات مدنظر قرار گیرند.
وی خاطر نشان کرد: تأمین وثیقه یکی از چالشهای اساسی واحدهای صنعتی سمنان است که بانکهای عامل با اتخاذ رویکردهای اصولی در تسهیل روند اعطای تسهیلات تدبیر کنند.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان ادامه داد: بیشتر واحدهای صنعتی سمنان اکنون با مشکل نقدینگی در خرید تأمین مواد اولیه مواجه هستند و مسئولان امر با اعطای تسهیلات به کمک این واحدها بیایند.
سعداللهی تصریح کرد: روند اعطای تسهیلات با راه اندازی کاگروه تسهیل و رفع موانع تولید در یکسال گذشته در سمنان مطلوب بود و تاکنون بیش از هشت هزار میلیارد ریال به بخش صنعت و تولید استان تسهیلات پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: تأمین مواد اولیه و ورود و خروج کالا از گمرک از دیگر مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ استان است که دستگاههای اجرایی نسبت به رفع مشکلات این واحدها مسئول هستند.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: تحریمهای خارجی بخش صنعت و تولید کشور را نشانه گرفته است که باید با مدیریت اصولی از این بحران عبور کرد.
در استان سمنان ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی وجود دارد و سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد، در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد و تولید ناخالص این استان حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
۷۳۳۹/۷۴۰۸