علیرضا سیاهبانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سرای سالمندان مهر سقز از لحاظ رفاهی و امکانات برای سالمندان عالی است و سالمندان در اینجا احساس تنهایی و بی توجهی نمیکنند و به عنوان یک خانواده در کنار هم زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه این سرا از محل کمکهای مردمی و خیرین و پشتیبانی مسئولین از سال ۹۰ فعالیت میکند، افزود: ظرفیت پذیرش سرای سالمندان سقز ۱۰۰ نفر و در حال حاضر ۶۰ نفر را تحت پوشش خود قرار داده است که از این تعداد ۳۲ نفر مرد و ۲۸ زن هستند.
وی با اشاره به اینکه ۲ مرکز سرای سالمندان در کردستان وجود دارد، یادآور شد: در حال حاضر ۲ مرکز سقز و سنندج پذیرش سالمند را از شهرهای همجوار استان انجام میدهند.
سیاه بانی اضافه کرد: افرادی که سن آنها بیشتر از ۶۰ سال و بدون سرپناه و بستگان و مجهول الهویه باشند در سرای سالمندان پذیرش میشوند و به آنها بدون شهریه و به صورت رایگان خدمات ارائه میشود.
مدیرعامل سرای سالمندان مهر سقز گفت: هزینه هر نفر برای امسال ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال است که از کمکهای مردمی و یارانه بهزیستی تأمین میشود و به ازای هر یک نفر هفت میلیون ریال در سال جاری به این مرکز پرداخت میشود.
سایه بانی پیرترین سالمند نگهداری شده در این مرکز را مردی ۱۰۳ ساله و جوانترین را فردی زیر ۶۰ سال اعلام کرد و افزود: خدمات شبانه روزی مراقبتی و توانبخشی شامل، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ورزش، تغذیه مناسب و اردوهای تفریحی و زیارتی به سالمندان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه افرادی که در سالمندان مشغول به خدمت هستند باید با عشق و علاقه کار کنند، اظهار داشت: ۳۴ نفر پرسنل جوان در سرای سالمندان مشغول به خدمت هستند که شامل، پرستار، بهورز، مراقب، پزشک، کاردرمانگر و نیروی خدماتی است.
مدیر عامل سرای سالمندان مهر سقز یادآور شد: هر چند سرای سالمندان سقز محیطی شاد و دارای حیات بزرگ و با امکانات است ولی انتظار داریم مسئولان و مردم برای انگیزه و روحیه دادن به سالمندان بیشتر از این مرکز بازدید کنند.
سرای سالمندان سقز در مساحت پنج هزار و ۹۰۰ متری در سال ۹۰ از محل کمکهای مردمی و خیرین سقزی و با همکاری ارگانهای دولتی ساخته شد و از شهرهای بانه، مریوان، بیجار، قروه، سنندج و سقز سالمند پذیرش میکند.
۷۳۴۵ / ۳۰۳۴
نظر شما