حامد صادقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی در زمان تولیت حجت الاسلام والمسلمین رئیسی شکل گرفت و حجت الاسلام مروی اواخر سال گذشته و در ابتدای عهده داری مسئولیت خود در این آستان، نام آن را به معاونت محرومیت زدایی تغییر داد.
وی تضعیف خدمت رسانی به محرومان و تغییر رویکرد معاونت مزبور را سخنی نادرست دانست و اضافه کرد: از زمان حضور حجت الاسلام مروی به عنوان تولیت جدید آستان قدس رضوی، خدمت رسانی به مستضعفان نه تنها تضعیف نشده بلکه هم از لحاظ بودجه و هم از نظر عملکردی نسبت به گذشته بیشتر تقویت شده است.
سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی گفت: در رویکرد جدید برخی فعالیتهای جاری مانند زیارت و خدمت رسانی به نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) محول شد و برخی از فعالیت های زیرساختی و مبنایی در دستور کار معاونت محرومیت زدایی قرار گرفت.
صادقی افزود: هم اینک فعالیت محوری معاونت محرومیت زدایی اشتغالزایی برای محرومین، کمک به رونق تولید، ایجاد اشتغال و معیشت پایدار برای مستضعفان است که این مهم با ارائه آموزش های لازم در جهت توانمندسازی محرومین، بسترسازی برای اشتغال و ایجاد بازار فروش در قالب نمایشگاه های ثابت و موقت دنبال می شود.
سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی گفت: از ابتدای سال توانمندسازی و خدمت رسانی به سیل زدگان کشور جزء اولویت های کاری این نهاد است که تاکنون اقداماتی در جهت اشتغال زایی برای آنها انجام شده است.
صادقی با بیان اینکه پذیرش زائران اولی مانند سالهای گذشته همچنان از سوی این معاونت در حال انجام است افزود: از ابتدای سال تاکنون به بیش از ۲۳ هزار زائر اولی در آستان قدس رضوی خدمات رسانی شده که بیشتر آنان مربوط به مناطق سیل زده بوده اند.
در منشور هفتگانه رهبر معظم انقلاب اسلامی که در حکم تولیت سابق آستان قدس رضوی در سال ۱۳۹۴ آمده بود، توجه به محرومان در اولویت قرار گرفت و بر این اساس معاونت امداد مستضعفان در سال ۱۳۹۵ در آستان قدس رضوی تشکیل داده شد.
پیش از آن موسسه امداد آستان قدس رضوی اقدامات زیادی در زمینه کمک به خانواده های نیازمند در قالب اهدای اقلام مورد نیاز در مقاطعی از سال از محل درآمد موقوفات انجام می داد اما با شکل گیری معاونت امداد مستضعفان در آستان قدس رضوی، رسیدگی به خانواده های نیازمند در سطح گسترده تری قرار گرفت که از جمله آنها پذیرش زائر اولی هااز سراسر کشور و خدمات رسانی به آنان طی سه روز در حرم مطهر رضوی بود.
با آمدن حجت الاسلام و المسلمین مروی به آستان قدس رضوی، معاونت امداد مستضعفان در اواخر سال گذشته به معاونت محرومیت زدایی تغییر نام یافت.
هم اینک آستان قدس رضوی دارای هفت معاونت از جمله معاونت اماکن متبرکه و امور زائران، معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، معاونت املاک و اراضی، معاونت امور حقوقی و موقوفات، معاونت فنی و عمران موقوفات و معاونت محرومین زدایی است.
۷۴۸۹/۱۹۲۲
نظر شما