جاسم حسین پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این به معنای ضرورت تخریب همه این مدارس نیست بلکه نوسازی و تطابق بخشی ساخت این مدارس با آئین نامههای جدید میتواند موجب تائید این ساختمانها شود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه روند ساخت مدارس در خراسان رضوی بسیار مطلوب است به طوری که طی دو سال گذشته از نظر شمار اجرای پروژه این استان رتبه اول کشور را کسب کرد اما تأمین اعتبار و کمک خیرین در این رابطه اهمیت فراوانی دارد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز خراسان رضوی گفت: سالانه حدود هزار کلاس درس در این استان به بهره برداری می رسد و خیرین سهم قابل توجهی در این زمینه دارند.
حسین پور افزود: تمامی مدارس نوساز استان خراسان رضوی طبق آخرین آئین نامههای اجرایی و مهندسی و نیز با استانداردسازی سیستمهای گرمایشی به بهره برداری می رسد ضمن اینکه هر مدرسه نوساز دارای یک کلاس هوشمند با تمامی تجهیزات لازم و امکانات مورد نیاز است.
وی ادامه داد: هم اکنون سرانه فضای آموزشی در کشور به صورت میانگین ۵.۲ متر مربع است که این رقم در خراسان رضوی ۴.۲ متر مربع و کمتر از میانگین کشوری است که دو عامل مهاجرت و حاشیه نشینی در این کمبود تاثیر به سزایی دارد.
استان خراسان رضوی با بیش از هفت هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی است میزبان حدود یک میلیون و ۲۳۰ دانش آموز است.
۷۴۹۶/۱۹۲۲
نظر شما