این مدارس با مشارکت بانک پاسارگارد ساخته شده و شامل مدرسه ۶ کلاسه امیر کبیر روستای قرنجیک به مساحت ۷۸۵ مترمربع، مدرسه چهار کلاسه شهید مفتح روستای صحنه به مساحت ۵۴۰ مترمربع و مدرسه سه کلاسه سالار روستای صحنه پیر آغاج به مساحت ۳۰۶ مترمربع است که ۵۰ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه خواهد شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: آموزش و پرورش در کنار سازمان نوسازی و مجمع خیرین مدرسه ساز، سه راس یک مثلث برای ساخت مدارس هستند.
سیدجواد حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان های گلستان، خوزستان و لرستان متحمل بیشترین خسارت از سیل شدند اظهار داشت: در استان گلستان ۳۲۴ مدرسه در سیل خسارت دیدند که ۲۴ مدرسه نیازمند بازسازی کامل و بقیه نیازمند مرمت است که قرار است اعتبار بازسازی مدارس تخریبی توسط خیرین تامین شود.
وی اضافه کرد: ۱۰ مدرسه از مجموع ۲۴ مدرسه تخریبی، تا اول مهر ماه امسال به بهره برداری خواهند رسید و مابقی آنها تا مهر ماه سال آینده افتتاح خواهد شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: مرمت و تعمیر ۳۰۰ مدرسه سیل زده گلستان به ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که ۴۰۰ میلیارد ریال آن از سوی خیرین، ۲۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات سازمان و مابقی آن از محل اعتبارات ستاد مدیریت بحران و وزارت آموزش و پرورش تامین خواهد شد.
فرماندار آق قلا هم در این مراسم گفت: سیل خسارت های زیادی به مردم این شهرستان وارد کرد که حضور مستمر ارگان ها، نهادها، سازمان ها، بخش ها و نیروهای مسلح در کنار نیروهای مردمی، تحمل این مشکلات را آسان ساخت.
امیر شیرتوماج اظهار داشت: یکی از بخش های آسیب دیده این شهرستان، آموزش و پرورش است که تلاش برای بازسازی و مرمت واحدهای آموزشی آسیب دیده، نگرانی دانش آموزان و خانواده های در سال تحصیلی پیش رو را از میان خواهد برد.
در این مراسم جمعی از مسوولین وزارت آموزش و پرورش، استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، تعدادی از مدیران آموزش و پرورش و مسوولان استانی و شهرستانی و مردم روستای صحنه سفلی حضور داشتند.
نظر شما