سیدجواد حسینی روز دوشنبه در مراسم متمرکز افتتاح طرح اوقات فراغت دانش آموزان کشور در آق قلا اظهار داشت: طرح های اوقات فراغت با هر رویکردی که بخواهد برگزار شود، لازم است نشاط و شادمانی جمعی دانش آموزان را مورد نظر داشته باشد.
وی بیان کرد: نشاط جمعی در ایران اغلب رویکرد قالبی، سنتی و غیر برانگیزاننده دارد که درس زدگی، نمره گرایی، کلاس محوری از پیامدهای آن است.
حسینی ادامه داد: مشکل دیگر در راه رونق نشاط جمعی در ایران، ساختارشکنی دینی، اعتقادی، اخلاقی و ملی به نام نشاط جمعی است.
وی افزود: درس زدگی، نمره گرایی و کلاس محوری، از جمله مشکلات اصلی سیستم آموزشی کشور است که اجرای کامل سند تحول بنیادین این معضل را برطرف خواهد کرد.
حسینی اظهار داشت: یادگیری علم و فناوری در زمانی کوتاه امکان پذیر است اما آنچه که لازم است دانش آموزان در فضای تحصیل و مدرسه با آن آشنا شوند، آموزش های دینی، اخلاقی، هنری، تربیت بدنی و سلامت، اقتصادی و حرفه آموزی است.
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سال ۹۰، پس از تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش برای اجرا در کشور از سوی رییس جمهوری وقت ابلاغ شد و در تهیه این سند ملی تلاش شد تا با بهره مندی از اسناد بالادستی و توجه به اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران، چشمانداز و اهداف تعلیم و تربیت در افق ۱۴۰۴ تبیین شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: اجرای طرح اوقات فراغت و اهمیت بهره مندی درست از تعطیلات تابستانه دانش آموزان، گامی موثر برای تعلیم و تربیت با رویکرد نشاط جمعی و پرهیز از کلیشه گرایی، نمره محوری، کنکور محوری و درس زدگی است.
حسینی گفت: رویکرد آموزش و پرورش در فعالیت های تابستانی، تقویت آموزش های تربیتی، مهارتی، پرورشی و کارآفرینی با نگاه هنری و تربیت بدنی است و در برنامه های اوقات فراغت تلاش می کنیم همه امکانات آموزش و پرورش حتی پس از دوران تحصیل دانش آموزان برای یادگیری حداقل یک مهارت کاربردی مورد استفاده قرار گیرد.
سرپرست آموزش و پرورش امروز دوشنبه برای حضور در آئین کلنگ زنی متمرکز چند پروژه آموزشی در روستای صحنه سفلی آق قلا، افتتاح نمایشگاه دستاوردهای اوقات فراغت دانش آموزان گلستان و آغاز طرح کشوری اوقات فراغت سال ۹۸ به گلستان سفر کرد.
بر اثر جاری شدن سیل اوایل سال جاری به ۳۰۸ باب واحد آموزشی گلستان آسیب وارد شد که خسارت ریالی وارده به مدارس نیازمند تعمیر و بازسازی در گنبدکاووس، مراوه تپه، مینودشت، کلاله، آق قلا و گمیشان ۲۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
نظر شما