به گزارش ایرنا، مهرداد سالاری عصر سه شنبه در جلسه کارگروه سازگاری با کم آبی که در سرسرای تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه موضوع کم آبی حیاتی است، گفت: در این خصوص مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی باید در مدیریت منابع آب تلاش کنند و مردم نیز همکاری لازم را داشته باشند.
وی بهره گیری از روشهای نوین آبیاری در حوزه کشاورزی را لازم دانست و گفت: بهره گیری از روشهای نوین آبیاری، کشتهای جایگزین و مقابله با بهره برداری غیرقانونی از آب از راهکارهای جدی برای مقابله با کم آبی در استان است.
سالاری تحقق مصوبات کارگروه سازگاری با کم آبی را وفاق و فهم مشترک دستگاههای ذی ربط دانست و افزود: باید تلاش شود با وفاق و همفکری میان بخشهای مختلف با مشکلات مقابله شود.
وی گفت: شرکت آب منطقهای استان برنامههای پیشنهادی دستگاههای عضو کارگروه را دریافت کند تا با تلفیق آنها به یک خروجی مناسب دست پیدا کنیم.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: برنامههای دستگاههای عضو کارگروه باید در زمینه حفاظت از منابع آب و سازگاری با کم آبی برنامه تلفیقی داشته باشند و به صورت یک طرح کامل و جامع ارائه شود.
سالاری اظهار داشت: امید است با اقدامهایی که صورت میگیرد برای تأمین آب پایدار در استان دغدغه نداشته باشیم.
میانگین بارش باران استان کرمانشاه در سال زراعی جاری به ۷۳۳.۴ میلی متر رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد و نسبت به دوره بلندمدت نیز ۷۰ درصد رشد داشته است، اما از آنجا که در سال های گذشته استان با خشکسالی و بارش کم مواجه بود، بارندگی مناسب امسال نتوانست کمبود منابع زیرزمینی استان را جبران کند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت داری ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت است که ۷۰ درصد آن را عرصه های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
۸۰۶۶/۷۴۵۸