به گفته این شهروندان بعد از گذشت حدود ۲ هفته که از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح آب در شهر صدرا قطع میشد این معضل همچنان ادامه دارد و شهروندان اکنون حتی در ساعتهای روز هم آب شرب در دسترس ندارند.
در حالی که مسؤولان شرکت آب و فاضلاب شیراز شهروندان را توصیه به استفاده از مخزن آب میکنند تا مخازن شبها پر و روزها استفاده شود، برخی از شهروندان صدرا که مبادرت به هزینه کرد و خرید مخازن کرده اند نیز همچنان گله مندند که مخازن حتی شبها هم پر نمیشود.
شهروندان فاز ۲ شهر صدرا دراین زمینه مشکلات بیشتری دارند و گفته میشود ۲ روز است که علاوه بر شب، روز هم در این مناطق آب نیست، این مناطق حتی برا ی مصارف بهداشتی هم آب ندارند و بسیاری از مردم دبههای ۲۰ لیتری آب را از شیراز می خرند.
تنش آبی و کمبود آب شرب علاوه بر صدرا در برخی از مناطق شیراز نیز مشهود است، هر چند به طور رسمی جیره بندی آب اعلام نشده اما بسیاری از مناطق شهرک والفجر و مناطقی از جنوب شرق و شمال غرب شیراز آب شرب ندارند.
بولوار امیرکبیر، بولوار پاسارگاد، شهرک والفجر، بخشی از خیابان سراج در جنوب شرق شیراز نیز از مناطقی است که در روزهای اخیر با قطع آب یا افت فشار مواجه بوده اند.
شرکت آب و فاضلاب شیراز آخرین بار دی ماه سال ۹۴ برنامه قطع آب را در پایگاه اطلاع رسانی این شرکت درج کرد و از آن تاریخ تا کنون اطلاعیه جدیدی دراین پایگاه اطلاع رسانی درج نشده است، شهروندان شیرازی از این خلاء اطلاع رسانی نیز گله مندند.
افت فشار آب و قطع آن در سالهای گذشته از نیمههای تیرماه در بخشهای از شهر شیراز آغاز میشد اما امسال با آخرین روزهای خرداد مصادف شده است و از بیخ و بن تصور پرآبی و احتمال قطع نشدن آب را به فنا برد.
متوسط مصرف آب در شیراز ۱۳۰ لیتر در شبانه روز برای هر نفر است که مسئولان شرکت آب و فاضلاب شیراز تاکید دارند که این میزان باید به ۱۰۵ لیتر کاهش یابد.
بر اساس آمارهای موجود ۷۷ درصد از کل آب مصرفی شیراز را منابع آب زیرزمینی تأمین میکند عمق چاههای آب در شیراز در سالهای گذشته حداکثر ۱۵۰ متر بوده اما امروز حفر چاه برای برداشت آب به بیش از ۳۰۰ متر رسیده است.
در تیر ماه سال گذشته (۱۳۹۷) تولید و مصرف آب در کلان شهر شیراز معادل ۱۴ میلیون و ۳۹۱ هزار متر مکعب بوده است.
۶۱۱۳ /۱۸۷۶