مهدی ابوالقاسمی روز یکشنبه در حاشیه گردهمایی سه روزه شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای حوزه فناوری فضایی در «نشست اعلام نیازهای فناورانه سازمان فضایی ایران» افزود: در سازمان فضایی ایران مدتی است که در زمینه این پلتفرم برنامهریزی میکنیم، در حال حاضر برای ایجاد این پلتفرم به یک زیر ساخت نیاز داریم و سازمان در حال راهاندازی دیتا سنتر آن است.
وی اظهار داشت: آورده سازمان فضایی در این زمینه، زیرساختهای سازمان در قالب دیتا سنتر است، در حال حاضر دیتای سازمان، دیتایی است که از ۴۰ سال گذشته اطلاعات را دریافت میکند و اکنون ۷۰ ترابایت است.
وی که نماینده سازمان فضایی ایران در این گردهمایی بود گفت: البته امیدواریم با پرتاب ماهوارههای جدید تا سال ۱۴۰۰ و گرفتن دیتای این ماهوارهها، بر تعداد دیتاهای ما افزوده شود. اکنون این دیتاها از طریق ماهوارههای مخابراتی دریافت میشود و در اختیار کاربران قرار میگیرد.
ابوالقاسمی تاکید کرد: سازمان فضایی برای پیاده کردن این پلتفرم بومی از ایدههای نو فعالان بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان استقبال میکند.
گردهمایی ۱۱۰ شرکت دانشبنیان و استارتاپهای حوزه فضایی بخش خصوصی فعال در این حوزه امروز (یکشنبه ۱۶ تیرماه) در صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز شد و به مدت سه روز ادامه دارد که در آن متخصصان و کارشناسان امر در خصوص چالشها و فرصتهای این حوزه به تبادل نظر خواهند پرداخت.
این گردهمایی سه روزه با حضور شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای حوزه فضایی با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی ایران، ۱۶ تا ۱۸ تیرماه برگزار میشود، امضای تفاهمنامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور افزایش همکاریها از برنامههای جانبی این گردهمایی است.
برگزاری نشستهای تبادل فناوری بین طرف عرضه و تقاضای فناوری و کارگاههای آموزشی مرتبط با کسب و کارهای فضایی و سنجش از دور، پنل بررسی فرصتها و چالشهای کسب و کارهای فضایی و نشست انتقال تجربه بین شرکتهای دانشبنیان از دیگر برنامههای جنبی این رویداد فناورانه در بخش عصرگاهی آن است.
در این گردهمایی همچنین پنل تخصصی با عنوان «فرصتها، چالشها و راهکارهای حوزه فضایی» برگزار میشود.
نظر شما