زنان وزنه بردار این روزها خود را برای مسابقات بین المللی بسیاری آماده میکنند تا بتوانند سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را بدست آورند. اما شانس کسب این سهمیه تا چه میزان خواهد بود.
وزنه برداران زن مدت زمان کوتاهی است که وارد این عرصه شدهاند و باید به طور پیوسته در اردو و مسابقات بین المللی شرکت کنند تا بتوانند بخت خود را برای رسیدن به المپیک ۲۰۲۰ بی آزمایند.
این ورزشکاران با وجود موانع بسیار بر روی تخته میروند و وزنههای سنگینی را بلند میکنند تا برای دستیابی به رویای مدال آوری در مسابقات مختلف با حریفان خود بجنگند.
اکنون فدراسیون در تلاش است با حضور آنها در چهار مسابقه بین المللی، شانس کسب سهمیه را برای این ورزشکاران به وجود بیاورد.
مسابقات جهانی تایلند، رقابتهای نوجوانان و جوانان آسیا در کره شمالی، مسابقات کشورهای اسلامی در تونس و رقابتهای غرب آسیا در اردن پیش روی زنان وزنه بردار قرار دارد. این رقابتها به صورت پیوسته از شهریور تا اواخر مهر ماه ادامه دارد.
اکنون که ریاست فدراسیون وزنه برداری مشخص شده است، وزنه برداران میتوانند با امیدواری بیشتر و بدون تغییر برنامههای از پیش تعیین شده، در این مسیر گام بردارند.
اوایل هفته «علی مرادی» در مجمع انتخاباتی فدراسیون توانست با کسب ۲۲ رای برای چهار سال بر کرسی ریاست فدراسیون وزنه برداری تکیه بزند.
پس از انتخاب علی مرادی به عنوان رئیس این فدراسیون، «بهار بهرامی» نائب رئیس فدراسیون وزنه برداری در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: امیدوارم مرادی با توجه به شرایط حال حاضر در حوزه وزنه برداری زنان، به رهنمودها و نقاط ضعفی که در این بخش وجود دارد، بیشتر توجه کند. وی با بررسی کمی و کاستیهای این حوزه در برطرف کردن مشکلات بکوشد.
وزنه برداران پیش از حضور در رقابت های بین المللی باید در مسابقات قهرمانی کشوری و انتخابی تیم ملی حضور پیدا کنند. اما اینکه آنها بتوانند مدال آوری داشته باشند کار سختی است به طوری که «محسن بیرانوند» دبیر فدراسیون گفت که کار مدال آوری وزنه برداری زنان در حال حاضر ممکن نیست.
«محسن بیرانوند» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: زنان وزنه بردار در مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا شانسی برای کسب مدال ندارند زیرا وزنه برداری زنان ایران ۱،۵ است که تشکیل شده اما وزنه برداران آسیایی سالهای طولانی در این عرصه تلاش میکنند و سرآمد هستند.
وی همچنین با اشاره به اینکه در وزنه برداری زنان باید از ۲ سال آینده امید به کسب مدال داشته باشیم، اظهار داشت: زنان ما باید در اردوهای بلند مدت و مسابقات متعدد شرکت کنند تا ضمن کسب تجربه بتوانند نتایج قابل قبول بگیرند. اما اینکه وزنه برداران سریع مدال بگیرند این امکان پذیر نیست. به ویژه آنکه آسیا قطب وزنه برداری است و وزنه برداران کشورهای آسیایی به خصوص چین، کره شمالی، کره جنوبی و سایر کشورها از بهترین های جهان هستند. با این وجود به زنان خود ایمان داریم و اگر مقداری بیشتر تمرین کنند و حمایت شوند، شانس مدال آوری هم خواهند داشت.
نظر شما