خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۸:۴۷
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 83397509
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برترین های جشنواره تئاتر خیابانی سقز معرفی شدند

سنندج - ایرنا - جشنواره تئاتر خیابانی سقز پس از اجرای ۲ روز برنامه به مناسبت هفته فرهنگی سقز و تجلیل از مقام پاکبان برترین های خود را شناخت.

جشنواره تئاتر خیابانی سقز در هفت بخش، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر زن، طرح و ایده، بروشور، طراحی فضا و موسیقی برترین‌های خود را شناخت.

تندیس بهترین کارگردانی از میان کارگردانی نمایش‌های علامت سوال، تیک تاک، پول خوشبختی نمیاره، خیمه شب باز، اسپینر و بازی سرنوشت به هیوا اسدبیگی برای گروه نمایش اسپینر رسید.

تندیس بهترین بازیگر مرد از میان امیر بنفشی، سرور رضایی، دانیار علایی، فرزین ایران نژاد، گروه بازیگری علامت سوال، هیوا اسدبیگی، وریا شاکری، حیدر فتحی و امید فرامرزی به وریا شاکری برای تئاتر اسپینر رسید.

تندیس بهترین بازیگر زن نیز از میان سوما احمدزاده، نازیلا امینی، ساریه امینی، غریبه حسن پور، هیرو شمسی و فوضیه پهلوانی، به ساریه امینی برای نمایش اسپینر تعلق گرفت.

بهترین بروشور این جشنواره در میان نمایش‌های اسپینر، دوازده سواره و تیک تاک به سارو کریمی برای نمایش اسپینر رسید و شاهو یاراحمدی نیز بهترین طراحی فضا این جشنواره را کسب کرد.

بهترین موسیقی نیز به گروه تئاتر اسپینر به کارگردانی هیوا اسدبیگی رسید و بهترین طرح و ایده برای این جشنواره به گروه تئاتر اسپینر به کارگردانی هیوا اسدبیگی تعلق گرفت گروه تئاتر اسپینر به کارگردانی هیوا اسدبیگی از هفت جایزه، تندیس و لوح تقدیر جشنواره تئاتر خیابانی سقز، شش جایزه را تصاحب کرد.

دبیر جشنواره تئاتر خیابانی سقز شامگاه دوشنبه در آئین اختتامیه این مراسم اظهار داشت: به مناسبت تجلیل از مقام پاکبان و هفته فرهنگی شهر سقز، برنامه‌ها در قالب سه بخش تئاتر خیابانی، هه‌لپه‌رکی و نقاشی کودکان اجرا شد که جشنواره هه‌لپرکه و نقاشی کودکان در ۳۱ تیرماه و یکم مردادماه برگزار می شود.

محمد زارع زاده با بیان اینکه تئاتر فراتر از زندگی و غذای روح انسان و نقش اساسی در روند زندگی دارد افزود: تئاتر خیابانی سقز بعد از مریوان اجراهای بی نظیری دارد و اجرای تئاتر کُردی در سقز پیشینه قدیمی دارد و هنرمندان شاخصی در سقز مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: ۱۲ گروه تئاتر خیابانی در مدت ۲ روز تا ساعت ۱۲ شب در محل اجرای تئاتر خیابانی پارک مولوی کُرد به مناسبت تجلیل از مقام پاکبان و تقدیر از این قشر زحمت کش و هفته فرهنگی شهر سقز با هنرمندی هنرمندان سقزی و با زبان فارسی و کُردی به اجرای نمایش‌های تئاتر پرداختند.

دبیر جشنواره تئاتر خیابانی سقز با اشاره به نقش جشنواره تئاتر بین المللی کُردی سقز که افتخار ایران و کردستان است یادآور شد: انجمن هنرهای نمایشی سقز فعالیت‌های هنری زیادی از جمله نمایشنامه خوانی و تئاتر خیابانی برای شهروندان فرهنگ دوست سقز و علاقمند به تئاتر برگزار شد.

گروه تئاترهای مین‌های خنثی شده با کارگردانی احسان زارع زاده، اثر تیک تاک به کارگردانی نازیلا امینی، اثر گوشواره با کارگردانی دانیار علایی، اثر چرخ و فلک با کارگردانی فردین بانه نژاد، اثر مثبت یک صفر منفی یک به کارگردانی محسن محمدی و اثر علامت سوال به کارگردانی شاهو یاراحمدی در شب اول اجرا شد.

در شب دوم نیز تئاترهای، خیمه شب باز به کارگردانی مهرداد دلاوری، گروه تئاتر آئینی سنتی ۱۲ سواره به کارگردانی نوید سوزنی، اسپینر به کارگردانی هیوا اسدبیگی، بازی سرنوشت به کارگردانی حیدر فتحی و تئاتر میگن پول خوشبختی میاره به کارگردانی احسان زارع زاده اجرا شد.

نفرات برتر جشنواره تئاتر خیابانی سقز توسط سه داور هنرمند و شاخص شهر سقز، کمال نوجوان، اسماعیل پاشایی و امیر زارع زاده انتخاب شدند و هر ۱۲ اثر تئاتر خیابانی سقز برای معرفی به جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان ارسال می‌شود.

یکی از داوران این جشنواره با بیان اینکه جشنواره تئاتر خیابانی سقز کم و کاستی‌های زیادی داشت افزود: این جشنواره فرصتی برای جوانانی است که به تازگی وارد عرصه تئاتر شدند و چنین جشنواره‌های داخلی می‌تواند در پیشبرد تئاتر خیابانی سقز خیلی مؤثر باشد.

کمال نوجوان نوع انتخاب نفرات برتر را باتوجه به نحوه نمایش‌ها و اجراها عنوان کرد و گفت: هر چند معیارهای فنی را برای ارزیابی اثرها در نظر گرفتیم ولی هدف از برگزاری این جشنواره سنجش گروه‌های تئاتر سقز و آماده سازی برای جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان است.

در پایان جشنواره تئاتر خیابانی سقز با حضور فرماندار، شهردار و جمعی از مسئولین شهری از پاکبانان خدوم شهرداری سقز تجلیل و تقدیر شد.

نکته قابل توجه جشنواره تئاتر خیابانی سقز حضور پرشور و استقبال بی نظیر علاقمندان به تئاتر بود و نشستن آنها تا پاسی از شب برای دیدن نمایش گروه‌های تئاتر نشان دهنده محبوبیت تئاتر و پیشینه اجرای تئاتر میان سقزی‌ها است.

جشنواره هه‌لپرکه و نقاشی کودکان سقز هم روزهای ۳۱ تیر و یکم مردادماه در قالب همین برنامه در محل اجرای تئاتر خیابانی پارک مولوی کُرد برگزار خواهد شد.

۶۱۰۸ / ‏‬ ۳۰۳۴

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha