به گزارش ایرنا، محمد صادق بصیری روز سه شنبه در نشست مشترک با مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: استان کرمان از منظر تاریخی و در همه اعصار و دوره ها، دارای اسناد و آثار منحصر به فردی است و بقول مقام معظم رهبری در تقریظ بر کتاب آن ۲۳ نفر، استان کرمان رنگین کمان هفت رنگ است.
وی گفت: در حوزه هنری آنچنان که شایسته و بایسته است نتوانسته ایم استان کرمان را معرفی کنیم و در برخی موارد در حفاظت از این آثار نیز کوتاهی شده است.
بصیری با تقدیر از اقدامات استاندار کرمان اظهار داشت: برنامه های استاندار در حوزه فرهنگ و هنر با محوریت ایجاد موزه خانه ها، مرمت آثار تاریخی و فرهنگی و همچنین شناسایی دارایی های هنری با استقبال هنرمندان مواجه شده و بخش عمده توافقات استاندار با مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یکسال گذشته اجرایی شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به کثرت دارایی های فرهنگی استان کرمان اظهار داشت: به عنوان دبیر شورای تأمین استان، مسئولیت و مأموریت پیگیری مسائل امنیتی حفاظت از موزه های هنری و سایر دارایی های فرهنگی استان را پیگیری خواهم کرد.
وی تاکید کرد: برای حفاظت از دارایی های فرهنگی استان در وهله نخست باید این دارایی ها شناسایی شوند و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه مسئولیت خطیری دارد.
مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با اشاره به مرمت حدود ۹۰ درصدی آثار موزه هنرهای معاصر صنعتی گفت: در حال حاضر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال ساخت ۱۰ موزه هنرهای معاصر در کشور است که مراحل ساخت آنها از ۱۰ سال گذشته شروع، ولی بدلایل متعدد ساخت این موزه ها تنها ۱۳ درصد پیشرفت داشته است.
هادی مظفری با اشاره به راه اندازی شبکه ای از موزه ها در سطح کشور افزود: هم اکنون در چهار موزه هنرهای کرمان، تهران، اصفهان و آبادان و همچنین یک موزه متعلق به شهرداری در مشهد، آثار هنری معاصر نگهداری و در معرض نمایش عمومی است.
وی بیان کرد: ۲۶ کشور در بازار هنری دنیا فعالیت دارند و ۳۵ درصد فروش آثار هنرمندان در بازار دنیا متعلق به هنرمندان ایرانی است.
مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: بنا داریم در ۴۵ روز آینده، با برگزاری نمایشگاه های ادواری در سراسر کشور، آثار ۲۳ هنرمند معروف کشور را در معرض نمایش عمومی قرار دهیم و مردم کرمان هر سه ماه یکبار می توانند شاهد نمایش آثار هنرمندان بنام معاصر کشور باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان، مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان بازدید کردند.
موزه هنرهای صنعتی معاصر کرمان یک هزار و ۲۰۰ اثر از اساتید بلندآوازه جهان و ایران نگهداری می شود که حدود نیمی از آثار متعلق به علیاکبر صنعتی بوده و مابقی به سایر هنرمندان معاصر ایرانی و خارجی تعلق دارد.
سایر آثار موجود در موزه متعلق به بیش از ۸۳ هنرمند معاصر ایرانی و ۱۶ هنرمند خارجی میباشد که به جرات میتوان گفت بعد از موزه هنرهای معاصر تهران آثار موجود در این موزه در ایران منحصر به فرد میباشد و دارای غنیترین گنجینه از هنر معاصر ایران و جهان در ایران است.
موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان در خیابان شریعتی چهارراه باغ ملی قرار دارد.
۷۴۳۷/ ۵۰۵۴
نظر شما