سید حسن حسینی شاهرودی روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان در سالن اجتماعات یادگار امام ستانداری سمنان افزود: زنجیره اقتصادی در مراحل مختلف متناسب با شرایط منطقه ای باید شناسایی شود و برای ایجاد تولید ثروت و اشتغال پایدار با بهرهگیری از آن برنامهریزی نیاز است.
وی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی از مرحله کاشت و تولید گرفته تا مرحله فروش و عرضه در بازار باید به عنوان یک زنجیره در نظر گرفته شود، تصریح کرد: شناسایی زنجیره مزیتدار اقتصادی موجب ارزش افزوده، ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی میشود و بر همین اساس، تحقق این راهبرد باید مدنظر و اولویت کار مسئولان قرار بگیرد.
حسینی شاهرودی تاکید کرد: برخی از محصولات کشاورزی شهرستانهای شاهرود و میامی صادرات محور است ولی بازار فروش برای این محصولات در کشورهای خارجی شناسایی نشده است.
وی ادامه داد: زمانی که کشور درگیر تنش در زمینه گوشت قرمز بود، سرمایه گذار ظرفیت واردات یک هزار دام زنده به شهرستان شاهرود و تامین گوشت قرمز مورد نیاز مردم را داشت، اما کشتارگاه های موجود در دامغان، شاهرود و بسطام، ظرفیت کشتار یکهزار دام زنده یک روز درمیان نداشت و طرح لغو شد.
نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگروه های استانی به ریاست استاندار، موجب تسهیل و تسریع در کارها و مصوبات مفید برای نقاط مختلف استان سمنان میشود.
وی یادآور شد: کمیسیونها در مجلس شورای اسلامی لایحه و طرحها را بررسی و بعد از بررسی در صحن اعلام میکند و در مواردی که برنامه پیشنهادی نیازمند بررسی بیشتر باشد در کارگروههای خاص بررسی میشود و اجرای این روند در کارگروههای استانی کمک کننده است.
نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان به ریاست علیرضا آشناگر استاندار و با حضور معاونان استانداری و احمد همتی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان برگزار و درباره طرح های اشتغالزایی و نحوه اجرای کارگروه های استانی بحث و تبادل نظر شد.
۷۳۴۲ /۶۱۰۳