رستم سعداللهی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: عملکرد دستگاههای اجرایی استان سمنان در اعطای مجوزهای سرمایه گذاری در سال ۹۸ به نسبت سالهای گذشته مطلوب ارزیابی می شود.
وی خاطر نشان کرد: مهمترین مشکل در اعطای مجوز سرمایهگذاری و راهاندازی واحدهای صنعتی و تولیدی در کشور زمانبر بودن استعلامها است و بیش از ۲۰ دستگاه اجرایی در ارتباط با راهاندازی یک واحد تولیدی باید اظهارنظر می کنند.
رئیس انجمن مدیران صنایع استان سمنان ادامه داد: در ماههای گذشته استاندار سمنان نسبت به هرگونه کاغذبازی اداری و تاخیر در اعطای مجوز سرمایهگذاری به مدیران کل استان تذکر داد و اکنون رویههای نادرست گذشته در اعطای مجوزهای سرمایه گذاری تا حدود زیادی کاهش یافته است.
سعداللهی تصریح کرد: تاخیر در اعطای مجوز، سرمایهگذار را دلسرد و بی انگیزه می کند و مدیران دستگاههای اجرایی برای توسعه استان سمنان باید برای راه اندازی واحدهای صنعتی تلاش کنند.
وی اضافه کرد: توسعه سمنان در گرو همافزایی دستگاههای اجرایی است و با برنامهریزی اصولی می توان برای کاهش آمار بیکاری در استان اقدام کرد.
رئیس انجمن مدیران صنایع استان سمنان گفت: حمایت از فعالان اقتصادی مهمترین راهبرد رونق کسب و کار در سمنان است و باید با کاهش کاغذبازی اداری برای کاهش بیکاری در استان اقدام کرد.
سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد، در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد و تولید ناخالص این استان با رقمی حدود ۱۸.۲ درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳