این تعداد پرنده روز چهارشنبه طی مراسمی که با حضور مسئولان ادارات مستقل و ستادی اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان، پرنده شناسان متبحر بومی استان و کشور، اعضای سمن های محیط زیستی و جمعی از مسئولان شهرستان سنندج در پارک ۲۸ دی برگزار شد، رهاسازی شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سنندج در این مراسم اظهار داشت: فعالیتهای مثمرثمر سمنهای محیط زیستی و به ویژه انجمن دیاری در مراقبت و نگهداری حیات وحش زخمی و آسیب دیده، بر مشارکت همگانی در حفظ و صیانت از محیط زیست و حیات وحش استان قابل تقدیر است.
زانا صیدی مسئول انجمن حفظ حیات وحش دیاری سنندج هم در این مراسم فعالیتهای این انجمن و انجمن مافی ژین سنندج، اهداف انجمن، روند تیمار و درمان حیات وحش آسیب دیده را برای حاضرین تشریح کرد.
سرپرست اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان نیز از حضور پرشور پرنده شناسان، انجمن ها و فعالیتهای مستمر آنها سپاسگزاری کرده و در راستای این مشارکت، همکاری و تعامل سازنده آنها با حفاظت محیط زیست استان از اعضای فعال آنها تجلیل کرد.
کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصر به فرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه های جانوری و گیاهی قرار داده است.
۹۹۳۶/۹۱۰۲
نظر شما