به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمد حسینزادگان عصر سه شنبه در پنجمین جلسه شورای اداری استان مازندران با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در تنکابن ، افزود: در شرایط تحریم اقتصادی توجه ویژه به جوانان خلاق و نوآور در حوزه علم و فناوری می تواند بسیاری از کمبودها را جبران و توطئههای دشمنان را خنثی نماید.
وی اظهار داشت: متاسفانه تاکنون در حوزه علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان مازندران کم توجهی صورت گرفته و از این بابت از جوانان نخبه در این عرصه رسما غذرخواهی می کنم.
حسین زادگان با بیان اینکه اقتصاد مازندران بر پایه کشاورزی و صنایع کوچک و متوسط است، خاطر نشان کرد : مازندران به لحاظ اقتصادی موفقیت قابل قبولی تاکنون کسب نکرده و برای جبران این عقب ماندگی ها باید از جوانان نخبه و نو اندیش در عرصه علم و فناوری استفاده کند.
استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنانش به وجود چهار هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام در این استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر این پروژه ها اولویت بندی شده اند تا هر چه سریعتر به بهره برداری برسد و با راه اندازی انها شاهد افزایش سطح رضایتمندی مردم باشیم.
وی بر ضرورت پاکسازی خیابان ها و جاده های استان از زباله و نخاله های ساختمانی تاکید کرد و افزود: همه دستگاه های اجرایی در این امر دخیل هستند و باید عزم عمومی در این زمینه ایجاد شود.
حسین زادگان یادآور شد: مازندران ۳۸۰ کیلومتر نوار ساحلی دارد که بسیاری از نقاط قابل شنا نیست و مسافران و گردشگران باید به این موضوع واقف باشند تا با خاطره ای خوش این استان را ترک نمایند.
معاون اقتصادی استانداری مازندران نیز در این نشست گفت: شرکت های دانش بنیان مازندران ۴ میلیون یورو صادرات و ۱۲۰ میلیارد تومان هم فروش داخلی داشتند.
حسن خیریانپور با بیان اینکه استان دارای ۶ مرکز رشد فعال است، افزود: در حال حاضر ۷۵ شرکت دانش بنیان در مازندران داریم و این استان به لحاظ تعداد شرکت های دانش بنیان جز ۹ استان برتر کشور است.
وی گفت: مازندران به دنبال رشد استار آپ ها با نگاه ایجاد ثروت است ضمن اینکه راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری و شبکه نوآوری در دستور کار قرار دارد
جلسه شورای اداری استان با حضور استاندار مازندران معاون علمی فناوری رئیس جمهوری و مدیران کل استانی در تنکابن برگزار شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری روز سه شنبه در جریان سفر یک روزه خود به استان مازندران از نزدیک با چالش ها و مسائل استارت آپ ها و واحدهای فناور و نوآور غرب استان آشنا شد.
ستاری از ۱۰ شرکت دانش بنیان در شهرهای نوشهر و چالوس و از فاز اول طرح تولید انبوه قزل آلای رنگین کمان عاری از بیماری زایی خاص (spf) و هفت شرکت فناور در شهرستان تنکابن بازدید کرده است.
/۱۶۰۲/۷۵۱۳/۱۸۹۹
نظر شما