حفیظالله فاضلی روز یکشنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز شهرکرد و گفت و گو با خبرنگاران افزود: در قالب طرح مشاغل پایدار روستایی و عشایری، ۴۶۶ میلیارد تومان به این استان تخصیص داده شد که تاکنون ۲۳۵ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.
وی ادامه داد: از میزان اعتبارات تخصیص داده شده تاکنون ۲۹۰ میلیارد تومان آن مصوب و تعیین تکلیف شده و ۲۳۵ میلیارد تومان آن در قالب ۳ هزار و ۱۵۱ طرح پرداخت شده است.
فاضلی تصریح کرد: همچنین در بخش مشاغل خانگی و اشتغال فراگیر نیز اعتبارات قابل توجهی به این استان اختصاص داده شد که در کاهش نرخ بیکاری این استان نقش موثری داشته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، مجموع اعتبار تخصیص یافته به استان در قالب طرح مشاغل خانگی را در حدود ۱۶ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از این میزان تاکنون ۹۵ درصد آن معادل بیش از ۱۵ میلیارد تومان جذب و برای ۳ هزار نفر در این استان اشتغالزایی کرده است.
فاضلی خاطر نشان کرد: سهم این استان در حوزه مشاغل فراگیر نیز ۴۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون در حدود ۵۰۰ طرح تسهیلات لازم را از این محل دریافت کردهاند.
وی، رشد ۵ هزار نفری جمعیت برخوردار از بیمه روستایی، عشایری و کشاورزی استان را از دیگر دستاوردهای دولت دوازدهم در این حوزه برشمرد و افزود: افراد برخوردار از این بیمه از ۲۳ هزار نفر در سال ۹۶ به ۲۸ هزار نفر در سال جاری افزایش یافته است.
فاضلی با اشاره به کاهش ۳.۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری این استان خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری این استان در بهار ۹۷ در حدود ۲۲.۸ درصد بوده که این رقم در بهار ۹۸ به ۱۶.۷ درصد کاهش یافته است.
وی همچنین به طرح " یارانه دستمزد " به عنوان یکی از سیاستهای دولت دوازدهم برای کاهش نرخ بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: چهارمحال و بختیاری با ۷ استان دیگر پایلوت برگزاری این طرح انتخاب شدهاند.
چهارمحال و بختیاری طی سالهای گذشته به سبب رنج بردن از یک محرومیت تاریخی، بالا بودن آمار فارغالتحصیلان دانشگاهی و نبود زیرساختهای لازم برای رونق تولید و اشتغال با نرخ بیکاری بالایی مواجه بود، اما این چالش تا حد زیادی با تدبیر دولت دوازدهم و تخصیص اعتبار قابل توجهی به حوزه اشتغال روستایی و عشایری این استان مهار شده است.
این تدبیر نه تنها در چهارمحال و بختیاری کارساز شده است بلکه بنا بر گزارشهای مرکز آمار ایران در بهار امسال نرخ بیکاری در ۲۰ استان کشور کاهش داشته و با اجرای کامل این طرح که از سال ۹۶ در کشور آغاز شده ۳۰۰ هزار شغل جدید در مناطق روستایی و عشایری کشور ایجاد میشود.
۷۳۶۳/۲۰۹۷
نظر شما