حمیدرضا دانش روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا از پیش بینی برداشت ۶۵ هزار تن انگور از تاکستان های این استان خبر داد و اظهار داشت: سال گذشته به دلیل بروز خشکسالی و سرمازدگی ، تنها حدود ۲۶ هزار تن محصول انگور در این استان برداشت شد.
وی ، سطح تاکستانهای این استان را ۴ هزار و ۸۵۰ هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۱۰۵ هکتار آن نهال و مابقی بارور است.
به گفته وی، حدود ۲۰ درصد از این میزان تولید را محصول غوره مصرف و مابقی بصورت انگور تازه خوری و یا به شیره و کشمش تبدیل می شود.
معاون بهبود امور گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ، انواع محصول انگور تولیدی استان را شامل، عسگری، ریش بابا (لیف گائی)، مهره، سیاه پیازی، انگور قرمز شاهانی، انگور قرمز یاقوتی (پیش رس)، انگور قرمز باریک (تیر تفنگی) و انگور دانه دار (القی) اعلام کرد.
دانش گفت: بخش عمده تولید محصول انگور چهارمحال و بختیاری متعلق به شهرستان کیار به ویژه باغات گهرو و منطقه مشایخ ناغان است و همه ساله با برداشت محصول ، آیین جشنواره انگور ناغان و آیین سنتی شیره پزان نیز برگزارمی شود.
به گزارش ایرنا ، سالانه حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن محصولات زراعی ، باغی ، دامپروری ، شیلات و زنبورداری در چهارمحال و بختیاری تولید می شود.
۶۱۹۹/۲۰۹۷
نظر شما