به گزارش روز دوشنبه دانشگاه شریف، سازمان بهداشت جهانی (WHO)، یک سازمان تخصصی سازمان ملل است که به سلامت و بهداشت عمومی بینالمللی توجه دارد. این سازمان هفتم آوریل سال ١٩٤٨ تأسیس شد و مقر آن در ژنو در سوئیس قرار دارد.
سازمان بهداشت جهانی به عنوان مرجع هماهنگ کننده بهداشت عمومی در جهان، فرصتی بی نظیر برای ارائه راهنمایی، ایجاد ظرفیت علمی، شکل دادن برنامههای تحقیقاتی و مشارکت ذینفعان در بهبود پایه اخلاقی برای استفاده از دادههای بزرگ و هوش مصنوعی در بهداشت عمومی دارد. تدوین رهنمودهای جهانی برای کشورهای عضو نیز به تجزیه و تحلیل شکاف دانش و تعیین اولویتهای تحقیق برای رفع این شکافها نیاز دارد. لذا این سازمان جهانی باید در صدر زمینههای علمی جدید در سلامت مانند دادههای بزرگ و هوش مصنوعی باشد تا اطمینان یابد که سلامت جهانی با مرزهای جدید علمی تقویت می شود.
سازمان بهداشت جهانی برای تحقق این هدف از همکاری متخصصان برجسته بینالمللی استفاده میکند. در این زمینه ربیعی، استاد تمام گروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر و رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه، به عنوان عضو متخصص در کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه سلامت الکترونیک سازمان بهداشت جهانی (WHO) انتخاب شد.
تهران- ایرنا- حمیدرضا ربیعی استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف به عضویت گروه تخصصی هوش مصنوعی سازمان بهداشت جهانی (WHO) درآمد.
اخبار مرتبط
-
هواپیمای شریفیها بر فراز مسابقات بینالمللی هوانوردی آمریکا
تهران- ایرنا- تعدادی از دانشجویان هوافضای دانشگاه صنعتی شریف با هواپیمایی به نام اسپریچو مقام…
-
دانشگاه شریف و شرکتهای فناور توافقنامه همکاری امضاء کردند
تهران - ایرنا - گردهمایی همآفرینی در ناحیه نوآوری با حضور مسئولین و شرکتهای فناور دانشگاه…
-
بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شد
تهران - ایرنا - نخستین جلسه مجمع عمومی موسسه بنیاد عام المنفعه حامیان دانشگاه صنعتی شریف با…
نظر شما