محمودرضا رسولی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در ۱۹ گروه ثابت و ۳۵ سیار، ۸۶ نفر دامپزشک، بازرس بهداشتی و ناظران ذبح شرعی مستقر هستند.
وی بیان کرد: این طرح به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و حفظ سلامت مصرف کنندگان و در راستای اطمینان خاطر نیکوکارانی که در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اقدام به ذبح دام و نذورات دام قربانی می کنند، انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی همدان با بیان اینکه گروه های بازرسی و نظارت بهداشتی در اداره های دامپزشکی استان تجهیز و سازماندهی شده اند از شهروندان خواست: نسبت به تامین دام زنده نذورات قربانی از میادین عرضه دام و مراکز تحت نظارت دامپزشکی اقدام کنند.
رسولی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت نیاز به معاینه رایگان دام ها، نذورات و لاشه دام های قربانی، مراتب را با شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان محل اقامت خود و یا با سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ این اداره کل در میان بگذارند.
وی اظهار داشت: در طول دهه اول محرم گروههای سیار و بازرسان دامپزشکی در سطح استان همدان حضور داشته و بر کشتار دام نظارت کامل دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: در روز تاسوعا و عاشورا، ۲۹ نفر دامپزشک، ۴۴ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۱۳ نفر ناظر شرعی بر کشتار دام نظارت دارند و در صورت تماس با شماره ۱۵۱۲، اکیپ سیار دامپزشکی آماده خدمت رسانی به مردم است.
رسولی اظهار داشت: پنج مرکز کشتارگاه در روز تاسوعا و عاشورا در سطح استان همدان فعالیت دارند که همگی با حضور بازرسان بهداشتی در حال آماده باش هستند و افراد با حضور در این مراکز و یا تماس با گروه سیار از خدمات ویژه ذبح دام برخوردار میشوند.
۷۵۲۳/۲۰۸۷
نظر شما