کارگاه آموزشی دستیاری مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه ها امروز - چهارشنبه- با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
«مجتبی صدیقی» در این کارگاه اظهار داشت: ۷۱ دانشگاه دارای مرکز پایش و تندرستی هستند که امیدواریم تا سال آینده تمام دانشگاه ها به مرکز پایش و تندرستی تجهیز شوند.
وی افزود: در ۶ سال تلاش های زیادی برای حوزه ورزش دانشگاهی در ابعاد مختلف صورت گرفت که مهمترین بخش آن شناخت وضعیت جسمی دانشجویان است.
معاون وزیر علوم در مورد طرح سیمای زندگی دانشجویی خاطرنشان کرد: در حوزه روانی و آسیب های اجتماعی، چند سالی است طرح پایش در قالب طرح سیمای زندگی دانشجویی تاکنون سه بار عملیاتی شده است.
صدیقی اظهار داشت: در طرح پایش تندرستی ۴۰ هزار مورد ثبت اطلاعات شد؛ در آخرین طرح سیمای زندگی دانشجویی که در سال ۹۶ و اوایل ۹۷ برگزار شد، ۹۳ هزار دانشجو شرکت کردند.
وی تصریح کرد: با رصد سطح آسیب های اجتماعی در جمع دانشجویان کل کشور، مصرف مواد مخدر، مشکلات روانی، افسردگی و نگرانی نسبت به آینده میان دانشجویان وجود دارد.
رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین گفت: طرح های مداخله ای مانند پیشگیری از ایدز، آسیب های اجتماعی و دانشگاهی عاری از دخانیات براساس نتایج این طرح اجرا شده است.
صدیقی تاکید کرد: پایش سلامت و تندرستی دانشجویان را اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پیگیری می کند و تاکنون در ۷۱ دانشگاه مرکز پایش سلامت و تندرستی راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: دانشجو باید از وضعیت جسمی خود مطلع باشد و اگر ضعف هایی مانند قامتی، اسکلتی و سایر موارد را دارد آن را رفع برطرف کند.
معاون وزیر علوم به ایجاد چمن های مصنوعی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۷ چمن مصنوعی در دانشگاه ها افتتاح شده و تا ۶ روز آینده تعداد دیگری نیز افتتاح می شود.
صدیقی درباره تجهیز اتاق سلامت خوابگاه ها نیز اظهار داشت: اتاق های سلامت خوابگاه ها باید تجهیز شوند و هیچ خوابگاه ملکی فاقد اتاق تندرستی نباشد حتی خوابگاه های غیرملکی هم باید از این امکانات بهره ببرند.
نظر شما