«افشین مولایی» روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی دستیاری مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، افزود: اگر در بازار و محیط کار نگاه کنید افراد زیادی اضافه وزن دارند که این چاقی به سنین پایه رسیده است.
وی تاکید کرد: یکی از اقدامات موثری که به کشور و ورزش کمک می کند، نگاه علمی و پایش سلامت است.
وی افزود: کشور را پزشکان و دانشمندان نمی سازند و وضعیت موجود کشور حاصل دانش دانشمندان نیست، به نظر می رسد بر اساس اسناد موجود سیاست گذاران و سیاستمداران وضعیت موجود را چه خوب چه بد رقم می زنند.
رئیس فدراسیون ورزش های دانشگاهی اظهارداشت: در مقوله سلامت بحث سیاست گذاری سلامت را داریم و بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی رسمی سلامت ملی، وضعیت خوبی در کشور وجود ندارد.
مولایی خاطرنشان کرد: وقتی از یک جمعیت ۸۳ میلیون نفری کشور ۳۰ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دارای فشار خون بالا هستند، نشان دهنده ابتلای ۴۰ درصد جمیعت کشور به یک بیماری است.
وی یادآور شد: دیابت ۱۰ درصد و پیش دیابت ۲۵ درصد مردم را به چالش کشانده است، همین وضعیت را باید به بیمارهای قلبی عروقی و چاقی تعمیم داد.
وی تاکید کرد: سیاست های حمایت از اقداماتی که خروجی آن منتج به نشاط و تندرسی می شود، سیاست درستی نبوده و نیازمند بازنگری است.
نظر شما