اسفندیار خزایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش بارش ها در فصل بهار و رشد تصاعدی گیاهان یکساله در بروز حریق موثر بوده است.
وی اصافه کرد: همچنین ایجاد ممنوعیت برای ورود و چرای غیر مجاز دام قبل از ۱۵ اردیبهشت موجب شد که دام عشایر گیاهان یک ساله ای که تازه نبودند را تعلیف نکنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان بیان کرد: شهرستان بهار از نظر تعداد آتش سوزی بیشترین میزان را در استان به خود اختصاص داده اما وسعت حریق در بهار کم است.
خزایی ادامه داد: حضور به هنگام تیم های حفاظت از منابع طبیعی در محل های حریق و امداد رسانی شهرستان های معین، موجب کنترل دامنه آتش و مهار زودهنگام آنها شد.
وی گفت: بیش از ۱۰۰ هکتار از آتش سورزی ها در ملایر رخ داده است که عامل آن افرایش بارش ها در فرودین ۹۸، ایجاد محدودیت برای ورود عشایر و تمایل نداشتن دام برای تعلیف برخی گیاهان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان افزود: عامل بیش از ۹۵ درصد از آتش سوزی ها، انسانی است که این آمار ضرورت آموزش را بیشتر نشان می دهد.
خزایی یادآوری کرد: این اداره کل اقدام به شناسایی مناطق بحرانی و مستعد آتش سوزی کرده و در این مناطق بُرجک دیده بانی دایر کرده همچنین از تجهیزات جدید نظیر دمنده و آتش کوب موتوری استفاده میکند.
۷۵۲۶/۲۰۹۰
نظر شما