به گزارش رسانه های غربی، شیف دلیل این تصمیم گیری را نگرانی از احتمال به خطر افتادن امنیت ملی آمریکا عنوان کرد.
رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان گفت: مهمترین نیاز حال حاضر، دفاع از امنیت ملی آمریکاست و اینکه ببینیم در مکالمات تلفنی با رهبران خارجی دیگر و به ویژه پوتین، ترامپ امنیت ما را به نحوی که گمان می کند به نفع کارزار انتخاباتی اش است، تضعیف نکرده باشد.۹۱۰۹
در پی شکوائیه یک افشاگر ناشناس مبنی بر متوسل شدن ترامپ به رئیس جمهوری اوکراین برای کمک به انتخاب مجدد وی، قانونگذاران آمریکایی این مساله را در دست بررسی دارند که اقدامات ترامپ، امنیت ملی و صحت انتخابات آمریکا را به خطر بیندازد.
شیف گفت که کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا با افشاگر ناشناس به توافق رسیده است که در مقابل این کمیته شهادت دهد.
نمایندگان آمریکایی در تلاشند هویت این فرد را مخفی نگه دارند و به وکلای مدافع وی صلاحیت امنیتی دهند.
شکوائیه این افشاگر به تماس تلفنی بین ترامپ و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین استناد می کند مبنی بر اینکه رئیس جمهوری آمریکا از همتای اوکراینی اش خواسته است در مورد «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و «هانتر بایدن» پسر وی تحقیق کند. پسر بایدن عضو هیات مدیره یک شرکت گاز اوکراینی بوده است.
در این شکوائیه عنوان شده که وکلای مدافع کاخ سفید پیشنهاد داده اند که خلاصه نسخه الکترونیکی مکالمه تلفنی ترامپ و رئیس جمهوری اوکراین، از مکانی که به طور معمول این مدارک نگهداری می شود، به یک سرور مخفی مخصوص موضوعات مخفیانه انتقال داده شود.
ترامپ به دلیل این مکالمه تلفنی در وضعیت استیضاح قرار دارد. جزئیات تماسی تلفنی میان روسای جمهوری آمریکا و اوکراین حاکی است که ترامپ با زلنسکی لابی کرده است که با «رودی جولیانی» وکیل شخصی اش برای تحقیق در مورد بایدن همکاری کند.
بایدن در مورد درخواست خود از اوکراین در زمان ریاست جمهوری «باراک اوباما» رئیس جمهوری سابق آمریکا، برای اخراج دادستانی که مسئول رسیدگی به پرونده های فساد مالی بوده، هدف درخواست ترامپ از رئیس جمهوری اوکراین برای تحقیق در مورد بایدن قرار گرفته است.
«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ۲۴ سپتامبر (۲ مهر ماه) روند تحقیق در مورد استیضاح ترامپ را رسما کلید زد.
نظر شما