به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز سه شنبه در حاشیه ستاد اربعین در مرز خسروی با حضور معاون وزیر کشور عراق و هیات عراقی افزود: زیرساختهای تامین شده در مرز خسروی بسیار مناسب است که هم توسط دولت و هم بخش خصوصی تامین شده و ما نگرانی از این بابت نداریم و می توانیم خدمات خوبی به زوار در این مرز ارائه کنیم.
وی گفت: یکی از نگرانی های ما در خصوص تعداد موکب های بین راهی از منذریه تا بغداد است که امروز در جلسه ای که به همین منظور با معاون وزیر کشور عراق و استاندار دیاله برگزار می شود، مطرح خواهد شد.
بازوند با بیان اینکه طرف عراقی هم باید همکاری لازم را داشته باشد، افزود: خوشبختانه این اشتیاق برای خدمت رسانی به زوار از طرف عراقی وجود دارد.
وی گفت: مرز خسروی بعد از ۶ سال بازگشایی شده از این رو ممکن است کمبودهایی هم وجود داشته باشد که قابل برطرف کردن است.
وی گفت: هدف ما ارائه بهترین خدمات به زوار عتبات عالیات در مرز خسروی است.
مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات عالیات به عراق مطرح بوده که بعد از سالها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین جهت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفتهاند.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدماتدهی به زائران در قالب موکبها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامهریزی شده است.
شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
۳۰۱۲/۸۰۶۶