موفقیت پرورش فکر کودکان و نوجوانان تشنه قصه‌گویی است

سنندج - ایرنا - معاون امور اقتصادی و هماهنگی استاندار کردستان گفت: تاثیر قصه‌گویی در طول تاریخ در تربیت کودکان و نوجوانان برکسی پوشیده نیست از این رو وضعیت کنونی امروز گویایی تشنگی این قشر برای آشنایی با این هنر است.

حسین فیروزی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی کردستان اظهار داشت: کودکان و نوجوانان امروز نیازمند آشتی دوباره با قصه‌گویی هستند که این مسئولیت مهم بر عهد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نهادهای فرهنگی کشور است.

وی با اشاره به اینکه ۲۲ سال پیش فرزند قصه‌گویی به درستی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان متولد شد، اضافه کرد: این فرزند امروز ۲۲ ساله شده باید با تقویت و حمایت کردنش او را به جایگاهی برسانیم که مرحم زخم های مشکلات حوزه کودکان و نوجوانان شود.

فیروزی با بیان اینکه انسان‌های پیر دانا هستند و پیرهای قصه گو داناتر یادآور شد: حضور ۲۱۰ قصه گویی کردستان در این جشنواره به این معناست که در این استان ۲۱۰ مرکز توسعه با کمترین هزینه در حال آموختن راه درست زندگی به نسل آینده هستند.

وی خواستار توسعه قصه‌گویی در استان شد و اظهار داشت: امیدواریم با حمایت های کانون این شاخه از فرهنگ غنی ایران بیش از پیش در استان توسعه یابد زیرا از نیازهای اساسی تربیت کودکان است.

۲۱۰ قصه گوی کردستانی در جشنواره شرکت کردند

سهیلا شیخی مدیرکل کانون پرورش فکری کردستا

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان نیز در آیین گفت: ۲۱۰ کردستانی در مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شرکت داشتند که ۳۵ قصه گو به مرحله نهایی استانی راه یافته اند.

سهیلا شیخی اظهار داشت: در دوره بیست و دوم جشنواره قصه گویی کردستان رامین شیخ الاسلامی، مرجان کامیاب، نادیا حمزه کرمی، مهشید افراسیابی، محمد محمد سلیمی و صدف بابایی راه یافتگان به مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه گویی را انتخاب و معرفی کردند.

وی با بیان اینکه کاروان بیست و دومین جشنواره قصه گویی بر مدار تجربه، خلاقیت و ابتکار با کوله باری از تجربه آغاز شده اضافه کرد: قصه بیان‌کننده شادی‌ها، غم ها، سختی ها، آسانی ها و خاطراتی توام با اندیشه، احساس و تجربیات زیسته است.

۷۳۴۹ / ۳۰۳۴

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha