به گزارش انگجت به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین، یکی از این گروهها (Competitive Enterprise Institute (CEI است که نقش مهمی در متقاعد کردن دولت ترامپ برای خروج از معاهده تغییرات اقلیمی پاریس ایفا کرد.
فهرست منکران تغییرات اقلیمی که گوگل از آنها حمایت مالی میکند، تنها به این موسسه محدود نیست. برخی از بانیان این شرکت از جمله انستیتو کاتو، بنیاد هریتج و هریتج اکشن نیز از آن دست ارگانهایی هستند که با تمام قوا در راستای جلوگیری از انجام هرگونه اقدامی برای مقابله با تغییرات اقلیمی تلاش میکنند.
شرکت گوگل همچنین به طیف متنوعی از افراد و گروههای نردیک به شرکت صنایع کوک نیز کمک مالی به عمل آورده است. یکی از این گروهها اتحادیه محافظه کاران آمریکا است که مدیر فعلی آن یعنی مت شلاپ (Matt Schlapp) به شکلگیری سیاستهای ضدمحیط زیستی صنایع کوک کمک کرد.
اگرچه این غول حوزه فناوری از افشای مبلغی که به عنوان کمک مالی به این گروهها پرداخت میکند، خودداری کرده اما بر روی وبسایت رسمی خود مبالغ این کمکها را کلان و هنگفت عنوان کرده است.
لازم به ذکر است که گوگل مبالغ زیادی را نیز در قالب کمکهای مالی به گروههای مترقی از جمله مرکز ترقی آمریکایی پرداخت میکند.
یکی از سخنگویان گوگل در دفاع از این کمپانی میگوید که «همکاری» گوگل با گروههایی چون CEI، به معنای تایید تمامی سیاستهای آنان نیست و گوگل تنها کمپانیای نیست که در عین مخالفت با سیاستهای زیست محیطی برخی از سازمانها با آنها همکاری میکند.
تاکنون هم آمازون و هم مایکروسافت به دلیل کمک مالی به موسساتی چون CEI مورد انتقاد قرار گرفتهاند و آنها نیز به طور مشابه در برابر فشارها برای پایان دادن به حمایت از این گروهها مقاومت کردهاند. به عنوان نمونه، وقتی جف بزوس بنیانگذار آمازون در ماه سپتامبر (شهریور-مهر) تعهد اقلیمی جدید این شرکت را اعلام میکرد، از قطع همکاری با منکران تغییرات اقلیمی حرفی نزد.
نظر شما