صندوق رفاه دانشجویان با ارسال بخشنامه ای به دانشگاه اعلام کرد که برای ارتقای سطح کیفی خوابگاه ها، تصمیم به اجرای طرح ملی ارتقای خوابگاه های دانشجویی کشور با مشارکت این صندوق، خیرین و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دارد.
در این طرح، سهم صندوق رفاه دانشجویان ۴۰ درصد و سهم خیرین و دانشگاه ها هر کدام ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است.
این صندوق خطاب به دانشگاه ها یادآور شد در صورت آمادگی مشارکت در این طرح، حداکثر تا فردا - دوشنبه - ۳۰ دی ماه نظر نهایی خود را اعلام کنند.
ناصر مطیعی رییس صندوق رفاه دانشجویان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در این باره، اظهار داشت: این صندوق در نظر دارد واحدی برای خیرین راه اندازی کند تا از ظرفیت آنها برای کمک به تعمیر، تجهیز و نوسازی خوابگاه ها استفاده کنیم.
وی افزود: تاکنون با تعدادی از خیرین جلساتی برگزار و مذاکراتی انجام شده است، برای ارتقای خوابگاه های دانشجویی باید تعداد دانشگاه های مشارکت کننده در این طرح مشخص شود که تا فردا برای اعلام آمادگی مهلت دارند.
رییس صندوق رفاه دانشجویان از رایزنی با تعدادی از دانشگاه ها خبر داد و تاکید کرد: نسبت به اجرای این طرح با همکاری دانشگاه ها و خیرین خوش بین هستیم و نیت خیرین در همکاری با صندوق رفاه دانشجویان برای بهسازی خوابگاه هایی است که به اجرای این طرح نیاز بیشتری دارند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر بیش از ۴۵۰ خوابگاه دارای ساختمان با عمر بالای ۲۰ سال در کشور وجود دارد که نیازمند نوسازی و ارتقای سطح است.
طرح ارتقا سراها و خوابگاهها در چند سال گذشته در وزارت علوم پیگیری شده و با رتبه بندی خوابگاهها فضاهای فرسوده ارتقا کیفی یافته است.
بر اساس اعلام مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان به ایرنا امسال ۱۰۲ خوابگاه دانشجویی در اجرای این طرح تعمیر و مرمت کامل شدند.
وی یکی از علت های اصلی فرسودگی خوابگاه ها را استفاده بیش از حد از ظرفیت خوابگاهی اعلام کرد.
هم اکنون هزار و ۳۶۰ خوابگاه، دانشجویان را در سراسر کشور در سال تحصیلی جاری اسکان داده اند.
نظر شما