۲۷ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۲۴
کد خبر: 83522659
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

بیش از یک میلیون مورد خدمت درمانی هلال احمر به زائران اربعین حسینی

تهران- ایرنا- نماینده جمعیت هلال احمر در ستاد مرکزی اربعین گفت: یک میلیون و ۷۰۳ هزار و ۱۴۰ مورد خدمت درمانی از سوی همکاران ما در داخل عراق انجام شده است.

سیدبهمن سبحانی صبح امروز (شنبه) در مرکز مانیتورینگ وزارت کشور اظهار داشت: یک میلیون و ۷۰۳ هزار و ۱۴۰ مورد خدمت درمانی از سوی همکاران ما در جمعیت هلال احمر در داخل عراق به ۷۶۶ هزار و ۴۱۳ نفر ارائه شده است و همچنین ۴۹۸ نفر مصدوم توسط آمبولانس های جمعیت هلال احمر به مرزهای ایران انتقال داده شده اند.

وی ادامه داد: همچنین برای ۱۴۹ هزار و ۷۸۸ نفر اسکان موقت در پایگاه های امداد و نجات در داخل کشور ایجاد کرده ایم و ۱۷۹ هزار و ۳۸۸ نفر به پایگاه های امداد و نجات ثابت و سیار مراجعه کرده اند.

نماینده جمعیت هلال احمر در ستاد مرکزی اربعین اظهار داشت: همچنین ۳۴۵ نفر تعداد کل افراد مهجور و گمشده بوده است که از سوی همکاران ما در جمعیت هلال احمر پیدا و به خانواده هایشان تحویل داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۴۵۸ هزار و ۴۳۳ مورد خدمت تعداد کل خدمات ارائه شده توسط جوانان و تیم های دانشجویی جمعیت هلال احمر تا مورخ ۲۶ مهر ۹۸ بوده است.

همچنین مسعود حاجی ابراهیمی نماینده کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین نیز گفت: در این چند سال یکی از کمیته های زیر مجموعه ستاد مرکزی اربعین، کمیته فرهنگی آموزشی اربعین است. حوزه فرهنگی و معرفت افزایی در کنگره عظیم به عهده کمیته فرهنگی آموزشی است.

حاجی ابراهیمی با اشاره به اینکه کار کمیته فرهنگی ستاد اربعین به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود تصریح کرد: یکی از آنها هماهنگی با نهادهای خرد و کلان، برای هماهنگی در اجرای برنامه‌ها و استفاده از ظرفیت آنها است. 

وی اضافه کرد: اقدام دیگر کمیته فرهنگی  همسویی در اجرا و اهداف خرد بوده که یکی از کارهای مهم است که اولا میزان تاثیرگذاری برنامه‌ها را بیشتر می‌کند و دیگر اینکه از کارهای تکراری و موازی جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌ها این کمیته اجرا و تولید و جریان‌سازی این کنگره عظیم از بُعد فرهنگی است. سیاست‌هایی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند و ستاد مرکزی اربعین به صورت مصوب ابلاغ می کند کمیته فرهنگی نیز باید آن را از زاویه دید فرهنگی بررسی، تنظیم و اعلام کند.

نماینده کمیته فرهنگی و آموزش ستاد اربعین خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات ایران بررسی مسائل فرهنگی در حوزه اربعین، بررسی نیازها، آسیب‌ها، خلاءها و برنامه‌های ارتقایی است. از موارد دیگر ترسیم سیاست‌های مقام معظم رهبری به یک برنامه عملی است.

وی تاکید کرد: تبدیل این سیاست به کار عملی و اجرایی و رسیدن به آن هدف وظایف و دستورالعمل‌های اجرایی را ایجاد می‌کند. هماهنگی با دانشگاه‌های، مراکز علمی، پژوهشکده‌ها، گروه‌های اندیشه‌ورز داخلی و مشترک یکی از کارهای کمیته فرهنگی است.

حاجی ابراهیمی خاطر نشان کرد از برنامه‌های دیگر اجرای برنامه در موسم اربعین برگزاری مراسم سخنرانی و عزاداری، نماز جماعت، پاسخگویی به سوالات شرعی و مشاوره‌ها، نشست‌های تخصصی و علمی در موسم با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی، شب شعر با حضور شعرای بنام کشور، محافل قرآنی و حلقات قرآنی با حضور اساتید و قاریان ممتاز، برنامه‌های اختصاصی کودک و نوجوان از نتایج فعالیت‌های یکساله در ستاد اربعین و کمیته فرهنگی آموزشی است.

وی اظهار داشت: وظیفه نماینده کمیته فرهنگی آموزشی در مونتورینگ ستاد مرکزی اربعین، اطلاع از اجرای برنامه در موسم به صورت همزمان و دریافت کاستی‌ها و رفع اشکال آنها است. با حضور نمایندگان نهادها و مراکز مرتبط با ستاد مرکزی اربعین این کار در این مکان و فضا به سرعت و با سهولت انجام می شود. مدیریت زمان در این مقطع بسیار مهم و کلیدی است. اگر خلاء یا مشکلی در برنامه‌ها و یا حتی در قسمت‌های دیگر ایجاد بشود در این مرکز بررسی و به سرعت با هماهنگی با ستاد فرهنگی عراق حل می‌شود.

حاجی ابراهیمی گفت: قرار است که زائر با نورانیت و و توشه معنوی از این سفر بازگردد. قاعدتا این سفر راحت نیست. همانطور که حماسه عاشورا و اربعین اینطور نبود. توصیه‌ها و نکات اعلام شده توسط ستاد و کمیته فرهنگی در جهت مانایی این نورانیت و توشه معنوی است.

علیرضا شیخانی نیز با بیان اینکه از نظر اسکان و تغذیه هیچ مشکلی برای زوار وجود ندارد و تمهیدات لازم اندیشیده شده است اظهار داشت: این کمیته از سال ۹۰ شروع به فعالیت در رابطه با ساماندهی اسکان و پذیرایی زائرین اربعین حسینی در عتبات عالیات کرده است که با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی که این موضوع باید ساماندهی شود. در حفظ شعائر دینی در این مسئله اتفاق منطقه ایجاد شود بر آن شدیم که یک ساماندهی را در مواکب ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: تا الان بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ موکب در عراق و ایران در حال فعالیت هستند و تا به امروز به ۲۰ میلیون نفر اسکان و قریب ۱۰۰ میلیون وعده غذایی در قالب سه وعده و میان وعده به زائرین داده شده است

وی ادامه داد: در چهار مرز  شلمچه، خسروی و مهران و چذابه از زائرین پذیرایی می شود همچنین در مسیر داخل استانها از جمله کرمانشاه، گیلان، ایلام، فارس، هرمزگان نیز به زائرین خدمات ارائه می شود

وی با اشاره به بازگشت بیش از دو سوم زائران و ادامه خدمات رسانی در داخل ایران، بر اهمیت هماهنگی کمیته فرهنگی و راهداری و امنیتی، اسکان و تغذیه تاکید کرد.

جواد ناصریان، معاون مدیریت و توسعه منابع وزارت کشور در ستاد مرکزی اربعین اظهار کرد: قطعا زحماتی که اعضای ستاد اربعین انجام دادند مربوط به این دو هفته نیست؛ یک سالی است که اقدامات مربوط به این راهپیمایی انجام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha