رضا اعظمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: واحدهای تولیدی که مشکلات قضایی موجب توقف فعالیت آنها میشود باید در سامانه حامی ثبت نام کنند تا دستگاه قضایی مشکلات آنها را بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه امسال ۱۰ جلسه برای رفع این مشکلات تشکیل شده است اضافه کرد: اکنون ۱۵ پرونده در حال بررسی است و به تناسب موضوع ارگانهای مرتبط را برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی دعوت میشوند.
اعظمی به دیگر اقدامات معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان اشاره کرد و گفت: اصلاح و ایمنسازی جادهها برحسب توان و ظرفیت دستگاههای مرتبط یکی از مواردی است که توسط معاونت پیشگیری از وقوع جرم پیگیری میشود.
اعظمی با اشاره به اینکه گردنه صلوات آباد سنندج، جاده سنندج - کامیاران و ورودی ناحیه منصل شهری ننله برخی از مسیرهایی بوده که اصلاح و ایمن سازی شده است یادآور شد: کمربندی بهشت محمدی سنندج نیز از جمله مسیرهایی است که مسئولیت آن محل اختلاف بین ۲ دستگاه شهرداری و راهداری، حمل و نقل جادهای بود که با ملاک قراردادن مصوبه شورای ترافیک راهداری ملزم به انجام ایمن سازی این مسیر شد.
وی گفت: ۶۶ نقطه حادثه خیز و پرتصادف در استان شناسایی شده است که اصلاح و ایمن سازی ۱۱ نقطه آن توسط دستگاه اداره کل راهداری، حمل و نقل جاده ای کردستان در حال انجام است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با اشاره به یکی از وظایف محوله در رابطه با نظارت بر حفظ حقوق شهروندی اظهار داشت: ساماندهی پارکینگهای محل توقیف وسایل نقلیه آغاز شده که در این راستا قرار شد تا پایان سال پارکینگها ساماندهی، خودروهایی که احکام آنها صادر اما در پارکینگ ماندهاند و درحال فرسوده شدن است نیز تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: لیست مالکین اخذ شده و اطلاع رسانی به آنها برای تحویل خودروها آغاز شده است تا خودروها یا مسترد یا ضبط شده و خودروهای فرسوده هم اسقاط شوند.
اعظمی اضافه کرد: اجرای طرح ارتقای مجازاتهای جایگزین حبس از جمله مواردی است که پیگری میشود و در این راستا احکامی برای بهرهگیری از محکومین در کارهای عامالمنفعه یا آموزشی صادر میشود.
وی با اشاره به فعالیتهایی که در حوزه خانواده و زوجین صورت میگیرد گفت: سامانه تصمیم راهاندازی شده تا با همکاری سازمان بهزیستی میان زوجینی که قصد جدایی دارند مصالحه ایجاد شود.
اعظمی اظهار داشت: در حال حاضر تمامی طلاقها پیش از حقوقی شدن به مراکز مشاوره ارسال میشود و به زودی انجام مشاوره پیش از ازدواج هم اجباری میشود.
وی افزود: خشونت از بیشترین موارد جرایم استان را به خود اختصاص داده است که در این راستا تکالیفی به ارگانها داده شده اما فعالیت اصلی برای کاهش خشونت در جامعه باید توسط خود مردم و رسانهها انجام شود.
اعظمی با بیان اینکه اقدامات فرهنگی بیشتری برای کنترل خشم و خشونت در جامعه لازم است یادآور شد: یکی از دستگاههای مهم در این زمینه آموزش و پرورش است که ظرفیت خوبی برای کنترل خشونت دارد.
وی گفت: یک هزار و ۲۰۰ نفر در سامانه سجا ثبت نام کردهاند و از این طریق میتوانند در راستای پیشگیری از وقوع جرایم در حوزههای منابع طبیعی و محیط زیست به ما اطلاع رسانی کنند و به زودی حوزه انتخابات هم برای این سامانه اضافه میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با تاکید بر برخورد دستگاه قضایی با هر تخلف انتخاباتی اظهار داشت: ستادهای پیشگیری از تخلفات انتخاباتی تشکیل شده است و از ظرفیتهای مردمی برای این امر بهره میبریم.
وی افزود: در نظر داریم کارگاههای آموزشی برای اصحاب هنر و رسانه و دستگاههای اجرایی در راستای ارتقای رویکرد پیشگیری برگزار کنیم.
اعظمی اضافه کرد: دوره مقدماتی هشت ساعته هم برای اهالی رسانه برگزار میشود که سرفصلهای توهین، افترا و تهمت، هیات منصفه دادگاه مطبوعات، جرایم انتخاباتی، قانون مطبوعات و آشنایی با مراجع قضایی و شبه قضایی در آن آموزش داده خواهد شد.
نظر شما