«محمدرضا حاجیپور» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امسال ۲۹ پروانه اکتشاف، ۲۰ گواهی کشف و ۲۹ پروانه بهرهبرداری با ظرفیت استخراج ۸۳۱ هزار تن وذخیره قطعی ۱۰ هزار و ۵۵۷ هزارتن در استان مرکزی صادرشده است.
وی اظهار داشت: ۲۲۶ میلیارد ریال امسال از سوی بخش خصوصی در معادن استان مرکزی سرمایهگذاری شد که در این فرآیند ۲۲۲ فرصت اشتغال جدید ایجاد شد.
حاجیپور بیان کرد: بیش از ۴۲ نوع ماده معدنی در استان مرکزی شناسایی شده و امکانات برای استخراج تنگستن، قلع و مولیبدن، طلا، مس، آندالوزیت، مرمریت سیاه، گرانیت، کانیهای قیمتی و زینتی شامل فیروزه، کریزوکولا، جاسیر، آزوریت و مالاکیت، عقیق، بلور کوارتز، ارپیمان (سولفور آرسنیک)، بنتونیت و کلسیت در منطقه وجود دارد.
وی بیان کرد: معادن کانون محوری در حوزه کسب و کار و درآمدزایی و پیشبرد امور توسعه پایدار است که باید سهم آنها در حوزه تولید و بالابردن درآمد ناخالص ملی به خوبی دیده شود.
۵۵۶ فقره معدن دارای پروانه بهرهبرداری با ظرفیت استخراج ۲۵ میلیون تن و ذخیره قطعی یکهزار و ۳۳۸ میلیون تن با اشتغال چهار هزار و ۲۷۵ نفر و سرمایه گذاری سه هزار و ۲۱۲ میلیارد ریال در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما