«محمود نیلیاحمدیآبادی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره اینکه پژوهشهای دانشجوی چگونه به سمت حل مسائل کشور میرود؟ گفت: برای این هدف باید بین دانشگاه تهران و وزارتخانههای مربوط، همفکری نزدیکی برقرار شود.
وی ادامه داد: آیین نامههای ارتقا و ترفیع نیز بازنگری شده تا اساتید و دانشجویان دانشگاه در کنار یکدیگر بتوانند برای اجرای پروژه های پژوهش محور و صنعتی ترغیب شده و موفق عمل کنند.
رییس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در این راه پارکهای علم و فناوری میتوانند بسیار کمک کننده باشند، اظهار داشت: فراتر از این موضوع به یک اراده ملی نیاز داریم اما به نظر میرسد اراده ملی و اجرای مقررات، مشابه کشورهایی که در این زمینه موفق بودند، هنوز شکل نگرفته است.
نیلی احمدآبادی درباره نظرش برای حذف کنکور نیز گفت: در حقیقت ما با آزمون متمرکز تستی مخالفیم. زیرا معتقدیم در دوره دکتری باید شیوه پذیرش بر اساس سوابق باشد و دانشجو در زمانهای قبل فرصت تهیه سوابق را داشته و عملکرد متقاضی مقطع دکتری نیز مشخص شود تا به راحتی پذیرش و سنجش صورت بگیرد.
وی ادامه داد: در خصوص پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نیز معتقدیم تمرکز بر فرایند تست زنی ساده کافی نیست و باید یک فرایند مصاحبه و ارزیابی دیگر نیز اضافه شود که آن طرح آ. ت.ت است (طرح آ. ت. ت. از سال ۸۲ تا ۸۵ در کنکور کارشناسی ارشد اجرا شد ولی پس از این زمان به دلیل اعتراضها حذف شد) که شامل تلفیق سیستم سنجش و پذیرش با روش تست زنی است.
رییس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در دانشگاه تهران برای تهیه پایان نامهها از سیستم الکترونیکی استفاده میشود، گفت: با طرح ایرانداک (سامانه ملی ثبت پروپوزال و پایان نامه) دانشجو میتواند از زمان تهیه پروپوزال تا زمان ارائه پایاننامه به صورت الکترونیکی اقدام کند.
نیلی احمدآبادی در خصوص افزایش ظرفیت در جذب دانشجو برای این دانشگاه نیز خاطرنشان کرد: نسبت سرانهای که دانشگاه دارد، ظرفیت تعداد استاد و دانشجو مشخص است و با توجه به آن دانشجو جذب میشود و بیشتر از آن هم برای دانشگاه سودمند نیست./
نظر شما