در راستای ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان دوران انقلاب و دفاع مقدس و با همت دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کردستان، خاطرات حجت الاسلام نورالدین حیدری اولین نماینده حضرت امام (ره) در سپاه کردستان به قلم محمدعلی صدرشیرازی پس از ویرایش نهایی جهت چاپ به انتشارات سوره مهر سپرده شد.
این کتاب خاطرات یک بسیجی با اخلاص و با بصیرت است که با تصمیمات به موقع، شجاعانه و نیز عشق به مردم مسلمان کُرد زمینه همگرایی بیشتر مردم این مناطق با نظام و خنثی سازی توطئههای شوم دشمنان را سبب شد را به صورت دقیق و عاشقانه روایت کرده است.
فرزند کردستان در ۱۰ فصل با عنوانهای رویش در بهشت، در پی نورِدین، کیمیاگر، پا به پای آفتاب، کردستان، خون و حماسه، عاشقانهها، چهرهها و جریانات، شیعه و سنی با عشق آسمانی، نمایندگی امام در کردستان، فرصتها و تهدیدها و حماسه در سکوت را با نثری ساده و روان به خوانندگان منتقل میکند.
فصول نخست این کتاب به احوالات شخصی و به ویژه شرح ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی زادگاه این عالم جلیل القدر و نیز شهر زنجان به عنوان محل رشد او اختصاص دارد و برداشتی کامل از مقطعی از تاریخ معاصر را در بر میگیرد.
در فصلهای بعدی ضمن بازشناسی خطه قهرمان خیز کردستان، به مقولات ضرورت تقویت وحدت بین مسلمین و سپس معرفی چهره ها و جریانات کردستان میپردازد.
این کتاب با نگاه ویژه ای که راوی به نقش مردم کردستان در پیروزیها و امنیت پایدار امروز کردستان داشته به خوبی حماسه ها و دلاورمردی مردمان این سرزمین را در روستای گالوازه، شویشه، بیجار، محورهای استراتژیک توریور و دیگر نقاط استان بیان کرده و منبع بسیار ارزنده ای برای پژوهشگران حوزه تاریخ شفاهی خواهد بود.
فرزند کردستان به زودی توسط انتشارات سوره مهر چاپ و روانه بازار نشر میشود و پس از آن چندین کتاب دیگر از جمله سرودهای بی تکرار خاطرات شاعران انقلاب کردستان، باد و خاکستر خاطرات سردار ذهابی توسط این حوزه چاپ و روانه بازار میشود.
حجت الاسلام حیدری در سال ۱۳۱۷ در روستای اند آنه رعلیا بخش ماه نشان استان زنجان در خانوادهای کشاورز دیده به جهان گشود، در سال ۱۳۳۴ وارد حوزه علمیه زنجان شد و سطح را تا لعمتین در این حوزه فرا گرفت سپس جهت تکمیل دروس حوزوی به قم عزیمت و تا سال ۱۳۴۸ به مدت هشت سال دوران طلبگی را گذراند.
این روحانی جلیلالقدر سپس به منظور فراگیری دروس خارج به مدت ۱۱ سال در محضر اساتیدی همچون آیت الله العظمی مرعشی نجفی، آیتالله گلپایگانی، الله جوادی آملی تلمذ و سپس دروس عالی را نزد علامه طباطبایی، آیت الله العظمی مکارم شیرازی و استاد شهید مرتضی مطهری گذراند و همزمان به منظور بهرهمندی از زبان انگلیسی جهت تبلیغ دین اسلام این زبان را نیز در سطح عالی فرا گرفت.
حجت الاسلام نورالدین حیدری از سال ۵۹ همزمان با شروع جنگ تا ۶۸ نماینده امام (ره) در سپاه کردستان بود.
نظر شما