علی شهریارپور روز سهشنبه در نشست هماهنگی برنامههای جهش تولید دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید"، ستاد برنامهریزی و راهبری جهش تولید کشور در سازمان برنامه و بودجه ایران تشکیل و فعال شده است.
وی افزود: دستورالعمل مربوط به برنامههای استانی روز دوشنبه از سوی ستاد برنامهریزی و راهبری جهش تولید کشور، به استانها ابلاغ شد تا براساس آن برنامه عملیاتی و اجرایی مربوط به جهش تولید در استانها تدوین و برای طرح و تصویب در آن ستاد به تهران ارسال شود.
شهریارپور تصریح کرد: آنچه که در این دستورالعمل مورد نظر قرار گرفته، بخشهای اولویتدار در صنعت تولید مانند حوزههای صنعت، معدن و تجارت، آب و کشاورزی، گردشگری و انرژی است.
وی یادآور شد: در طرحهای پیشنهادی استانها به تامین سرمایه در گردش طرحهای موجود، تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام، ارتقای بهرهوری طرحها، بهرهگیری از ظرفیتهای بلااستفاده طرحها، بازسازی و نوسازی طرحهای دارای تکنولوژی قدیمی و ارتقای آنها در راستای فناوریهای جدید، بهرهگیری مناسب از دانشمحوری و شرکتهای دانشبنیان توجه شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در همین راستا دستگاههای اجرایی استان برنامه خود را تا روز پنجشنبه هفته جاری ارایه دهند تا پس از جمعبندی در شورای برنامهریزی و توسعه و یا ستاد اقتصاد مقاومتی استان، برای بررسی و تصویب در ستاد برنامهریزی و راهبری جهش تولید کشور به تهران ارسال شود.
وی گفت: چهارمحال و بختیاری با توجه به ظرفیتهای مطلوب در این بخشها، طرحهای نیمهتمام و طرحهای سرمایهگذاری خوبی که در سالهای قبل تعریف شده ،میتواند در جهش تولید و افزایش سهم خود در اقتصاد ملی جزو استانهای پیشرو کشور باشد.
شهریارپور تاکید کرد: در این طرح باید پروژههایی ارایه شود که قابلیت بهرهبرداری تا پایان سالجاری را داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید"، باید به کمیت و کیفیت تولید توجه شود.
اللهکرم نصیری تصریح کرد: برای تحقق اهداف جهش تولید،علاوه بر بازار داخلی ، باید صادرات بهعنوان یک محور اصلی مورد توجه قرار گیرد.
با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید"، ستاد برنامهریزی و راهبری جهش تولید کشور در سازمان برنامه و بودجه ایران تشکیل و فعال شده است.
بههمین منظور، طرحهای اولویتدار و مزیتدار قابل بهرهبرداری استانهای کشور در سالجاری بهویژه در بخشهای صنعت تولید مانند حوزههای صنعت، معدن و تجارت، آب و کشاورزی، گردشگری و انرژی مورد توجه قرار میگیرد.
دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری طرحهای "جهش تولید" را ارایه دهند
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: دستگاههای اجرایی استان طرحهای مرتبط با "جهش تولید" را تا روز پنجشنبه چهاردهم فروردین باید ارایه دهند.
اخبار مرتبط
-
طرحهای مصوب سفر معاون رییسجمهوری به چهارمحال و بختیاری باید جدیتر دنبال شود
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: مجریان طرحهای مصوب…
-
۳۶ درصد جمعیت چهارمحال و بختیاری ساکن روستا هستند
شهرکرد- ایرنا- سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به روند توسعه بخش روستایی…
-
چهارمحال و بختیاری افزونبر ۱۵۰۰ طرح نیمهتمام دارد
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان بیش از یکهزار…
-
چهارمحال و بختیاری ۳۰ طرح اقتصاد مقاومتی دارد
شهرکرد- ایرنا- سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرحهای…
-
۱۹ اولویت پژوهشی برای چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته شد
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تهیه و…
-
بودجه چهارمحال و بختیاری در سال آینده ۱۳.۷۶ درصد رشد دارد
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش بودجه…
-
چهارمحال و بختیاری در مبادله موافقتنامههای دستگاههای اجرایی رتبه دوم کشور را دارد
شهرکرد- ایرنا- معاون برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: این…
-
نیاز ۴۵ هزار میلیارد ریالی طرحهای مصوب سفر معاون رئیسجمهوری به چهارمحال و بختیاری
شهرکرد- ایرنا- سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: اکنون برای اجرای…
نظر شما