حسن جعفری روز دوشنبه در نشست کمیته تخصصی توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی افزود: شهر مشهد به دلایل مختلف و از جمله به دلیل زائر پذیر بودن باید از آسیبهای اجتماعی از جمله مواد مخدر پاکسازی شود.
وی با اشاره به رویکرد اجتماعی به مواد مخدر ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد می توانند نقش مهمی را در حوزه مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از آن به خصوص در میان قشر جوان ایفا کنند.
معاون اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: اعتیاد یک بیماری اجتماعی که به سه حوزه درمان، مبارزه و پیشگیری مرتبط است و باید در هر سطحی برای آن برنامهریزی شود.
جعفری افزود: روش مبارزه با مواد مخدر بسیار متنوع شده است از این رو سازمانهای مردم نهاد با همکاری اساتید دانشگاه و نخبگان باید بهترین روش را برای جلوگیری از پدیده شوم اعتیاد برنامه ریزی و طرح های مورد نظر را برای اجرا ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه ۲۲۲ نوع ماده مخدر صنعتی و سنتی در کشور وجود دارد ادامه داد: افرادی که مبتلای به اعتیاد هستند به دلیل تنوع مواد مخدر باید درمانشان نیز متفاوت باشد.
معاون اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: آسیب شناسی یکی از روشهای موفق مد نظر همه دستگاههای متولی مبارزه با مواد مخدر و سازمان های مردم نهاد است و رها ساختن افراد پاک ترک اعتیاد کرده میتواند بار دیگر فرد را به سمت اعتیاد سوق دهد.
جعفری افزود: متاسفانه با شیوه کنونی افراد بعد از ترک مواد مخدر در جامعه رها میشوند و این امر سبب شده از هر ۱۰۰ نفر ۹۰ نفر بار دیگر معتاد شوند.
وی ادامه داد: نقش مردم و نهادهای مردمی در ساماندهی پس از ترک اعتیاد افراد بسیار تاثیرگذار است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: طی ۴۰ سال گذشته نتوانسته ایم به خوبی با پدیده مواد مخدر مبارزه کنیم لذا جا دارد در گام دوم انقلاب و با برنامه مدون اعتیاد به مواد مخدر را ریشه کن کنیم.
جعفری با اشاره به آغاز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: افرادی که برنامه مدونی برای ریشه کنی مواد مخدر دارند می توانند با ورود به مجلس شورای اسلامی برنامه های خود را اجرایی کنند.
نظر شما