کتابفروشی‌ها پاتوق باشگاه‌های کتابخوانی باشند

تهران- ایرنا- مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: انتقاد باشگاه‌های کتابخوانی در این است که بین تشکل‌ها و ناشران و نویسندگان با این باشگاه‌ها هنوز نتوانسته‌ایم ارتباط برقرار کنیم، کتابفروشان و ناشران بهتر است پاتوق باشگاه‌های کتابخوانی باشند.

ابراهیم حیدری روز سه شنبه در دومین نشست بحران و برون رفت چالش‌های امروز کتاب کودک و نوجوان در دفتر  انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان با اشاره به اجرای طرح های ترویجی کتابخوانی؛ از جمله پایتخت کتاب، جشنواره روستایی دوستدار کتاب، جشنواره تقدیر از مروجان کتاب، جام باشگاه های کتاب و کتابخوانی کودک و نوجوان گفت: باشگاه های کتابخوانی نهادهای کوچک اجتماعی شامل ۱۲ تا ۱۵ نفر کتاب‌محور اند، که در هر فضایی می توانند تشکیل شوند.
وی با بیان اینکه جام باشگاه های کتابخوانی امروز مطالبه اجتماعی است، افزود: در حال حاضر ۲۰ هزار نفر در سراسر کشور از طریق باشگاه های کتابخوانی در این طرح شرکت دارند که از تسهیلات ۵۰ درصدی خرید کتاب از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برخوردار می شوند.
حیدری گفت: در دوره چهارم برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودکان و نوجوانان ثبت نام باشگاه های جدید از تابستان آغاز شده و تسهیلگران جام باشگاه ها می توانند باشگاه های خود را ثبت کنند و در طول ایام سال از خدمات خرید کتاب های جام باشگاه ها برخوردار باشند و مراسم نهایی چهارمین دوره این برنامه اسفند ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. 

تنها این انتقاد وجود دارد که بین تشکل ها و ناشران و نویسندگان با این باشگاه ها هنوز نتوانسته ایم ارتباط برقرار کنیم. کتابفروشان و ناشران باید پاتوق باشگاه های کتابخوانی باشند.

وی از استقبال خوب و چشمگیر از دیگر رویداد ترویج کتابخوانی در طرح های پایتخت کتاب و روستاها و عشایر دوستدار کتاب خبر داد و گفت: ۵۰۰ شهر در دوره های گذشته پایتخت کتاب شرکت کردند و در بخش روستاها و عشایر و دوستدار کتاب نیز با توجه به جمعیت ۲۵ میلیون نفری در روستاها، ظرفیت های بالقوه و نقش موثر آنها در توسعه کتابخوانی و به خاطر توجه به فرهنگ روستا مد نظر بودند که ۶ هزار روستا در این طرح مشارکت کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha