در این کارگاه آموزشی بیش از ۴۰۰ نفر از کارشناسان و روسای ادارات حقوقی منابع طبیعی مشارکت کردند.
رضا افلاطونی مدیر کل دفتر حقوقی در این باره گفت: دادخواست، شکواییه و لایحه نویسی از جمله متون مهم و کاربردی در بخش حقوقی محسوب میشود که کارشناسان حقوقی برای ارتقاء سطح کاری باید آن را فرا بگیرند.
وی برگزاری این کارگاه را امری لازم برای کارشناسان حقوقی دانست و خاطر نشان کرد: برپایی کارگاه آموزشی از تکالیف دفتر حقوقی و برای افزایش توان علمی مسئولین و کارشناسان حقوقی انجام میشود.
مدیرکل دفتر حقوقی سازمان جنگلها تصریح کرد: در این کارگاه برای نخستین بار ۴۰۰ نفر از روسا و کارشناسان حقوقی دفترستادی و ادارات کل منابع طبیعی سراسر کشور از طریق سیستمهای صوتی و تصویری ( ارتباط دو سویه) آموزشهای لازم حقوقی را فرا گرفتند.
همچنین افلاطونی از طریق ویدئو کنفرانس مواردی همچون سیاستگذاری دفتر حقوقی، بهره گیری از مواد ۲۹۳ و ۴۷۷ آئین دادرسی کیفری و ارایه راهکار مناسب در جهت کاهش تعداد پرونده ها با استفاده از ظرفیت ایجاد شده در کمیسیون رفع تداخلات و چگونگی کاهش هزینه های کارشناسی و ورود بیشتر دفتر حقوقی در مورد پرونده های خاص و پیگیری مستمر را ارائه کرد.
بر اساس این گزارش، نحوه رسیدگی اعتراضات اشخاص در کمیسیونها، بکارگیری شیوه نامههای فنی و اجرایی بهرهبرداری از مراتع و آشنایی با آیین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری، شناخت انواع دعاوی و نحوه تنظیم دادخواست و شکایت توسط معاونین و مشاورین از دیگر مواردی بود که در این کارگاه آموزشی مورد تاکید قرار گرفت.
لازم به ذکر است در این دوره آموزشی دو روزه به سوالات و ابهامات ناشی از قوانین جاری توسط دو تن از وکلای حقوقی، مدیرکل و معاون دفتر حقوقی پاسخ داده شد و با نظرسنجی انجام شده بیش از ۹۰ درصد فراگیران از برگزاری دوره آموزشی از طریق ویدئو کنفرانس رضایت کامل داشته و خواستار برگزاری هر چه بیشتر این گونه دورهها بودند.
نظر شما