۳۷ اثر حاصل دغدغههای ذهنی هنرمند جوان ارومیهای است که به سادهترین شکل ممکن در قالب این نمایشگاه گشایش یافت و همین سادگی در آثار سیاهوسفید این هنرمند، هرببیندهای را بیدرنگ و بیرنگ و لعاب به دنیای درون آدمهای آثارش میکشاند؛ دنیایی ساده که در آن همه چهرهها در عالم خیال خود سادگی، سکوت و تفکر را فریاد میزنند.
«عباسزاده» دبیر هنر، متولد ۱۳۶۴ و دانشآموخته هنرهای تجسمی دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی است و درباره نمایشگاهش میگوید: مدتی بود که برخی مسائل ذهنم را به شدت درگیر کرده بود؛ به همین سبب سعی داشتم مفهوم ذهنی خود را به تصویر بکشم. اکنون بیصبرانه منتظر واکنش مخاطبانم هستم زیرا دیدگاه آنان برایم جالب است.
وی درباره آثارش که در زمینههای آموزشی خلق شدهاست، بیان کرد: بچهها سوژه اصلی من برای طراحی هستند و هر یک با روحیه خاص خود وارد فضای مدرسه میشوند و در واقع خواستم اهمیت استعدادیابی را در آثارم به نمایش بگذارم.
وی ابراز امیدواری کرد که آموزشوپرورش به هنر ارزش بیشتری قائل شود و اضافه کرد: گاهی اوقات هنر را جزو دروس حساب نمیکنند تا حدی که بعضا گفتن اینکه معلم هنر هستم خجالتآور شده است که جای بسی تامل دارد.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را توجه به امر جدی بودن هنر دانست و گفت: امیدوارم دانش آموزان با بازدید از نمایشگاه متوجه شوند که هنر بسیار ارزشمند است و میتوان در هر رشته هنری نمایشگاه به پا کرد و متولیان آموزش وپرورش هم متوجه این نکته بشوند که بهای بیشتری باید به هنر بدهند.
فرهاد سلیمانی درباره آثار شاگردش چنین گفت: هنرمندانی که با تصویر سروکار دارند زیاد اهل سخن نیستند و منظور خود را با آثار خود بیان میکنند؛ «عباسزاده» هم جزو این دسته از هنرمندان است.
وی اظهار داشت: این هنرمند ناخودآگاه در آثارش ارتباط بین انسانها را نشان میدهد؛ به جهت آشنایی با روحیه وی که فردی حساس در ارتباط با دیگران است، دقیقا همان حس و حال در آثار وی به وضوح برایم نمایان است.
وی اظهار داشت: تمام انسانها در آثارش درهم ترکیب شدهاند و ترکیب روح آنان و تاثیرگذاری بر یکدیگر به صورت سورئال نشان داده شدهاست؛ هرکس در موقعیت خودش قرار دارد اما با هم ترکیب شدهاند و هنرمند تاثیری که در زندگی و روح همدیگر میگذارند را به تصویر کشیدهاست.
وی ادامه داد: دغدغههای اجتماعی و مشکلات معیشتی موجود در جامعه نیز در برخی از آثار دیده میشود؛ بیشتر میتوان گفت این آثار مطالعاتی در زمینه طراحی است، یعنی بیشتر تجربههای مطالعهگونه درباره تکنیک تصویرسازی به شمار میرود.
عباسزاده در بیانیهای که در ابتدای نمایشگاه نصب کرده نیز نوشتهاست: روح حساس با گذر زمان و با حس آنچه بر او میگذرد صیقلی میشود تا آنجا که حس آیینهوارش همه چیز را انعکاس میدهد و آنچه با او مواجه میشود گاه با موسیقی، گاه نقش بر کاغذ، گاه با رقصی دیوانهوار عیان میشود و برای همه ملموس؛ این نمایشگاه حاصل اصطکاک زیباست هر آنچه بر من گذشته نقشی بر کاغذ زدهام؛ هر یک در ساعتی از زمان بر روح من نوایی زیر و بم به صدا درآوردهاست.
در کل ببینده با هنرمندی درونگرا روبرو است و این احساس در اکثر آثار این هنرمند خوشذوق به وضوح قابل رویت میباشد؛ گویی همه پرترهها در عالم تنهایی خود منتظر درک روح حساسشان از طرف جهان پیرامونی است و با زبان بیزبانی فریاد توجه به دغدغههایشان را سر میدهد.
علاقهمندان به طراحی تا ۱۹ دی ماه میتوانند آثار این هنرمند اورموی را همه روزه از ساعت ۱۶ الی ۲۰ به آدرس ارومیه، خیابان امینی جنب استانداری کوی فرزانه نگارخانه حوزه هنری آذربایجانغربی به تماشا بنشینند.
ارومیه- ایرنا- نمایشگاه طراحی سیاهقلم «حمید عباسزاده» در گالری حوزه هنری آذربایجانغربی تا چندین روز دیگر پذیرای هنردوستان است؛ نمایشگاهی که خالقاش آن را حاصل اصطکاکی زیبا میداند و معتقد است که هر آنچه بر او گذشته، به نقش سیاهقلم بر روی کاغذ تبدیل شدهاست.
اخبار مرتبط
-
۲ نمایشگاه هنری در گالری های شیراز برپا شد
شیراز- ایرنا- دو نمایشگاه نقاشی در آدینه تابستانی شیراز به صورت همزمان در گالریهای تاروپود…
-
نمايشگاه آثار نقاشي حسين محجوبي افتتاح شد
تهران -ايرنا- نمايشگاه آثار نقاشي حسين محجوبي، هنرمند و معمار لاهيجاني شامگاه جمعه با حضور…
-
فرهنگ مردم کردستان به نمایش درآمد
سنندج - ایرنا - نمایشگاه نقاشی رنگ و روغن متشکل ازآثاری برگرفته از فرهنگ مردم کردستان آثارهومن…
نظر شما