هدف‌گذاری دانشگاه امیرکبیر برای رفع نیازهای صنعت

تهران- ایرنا- رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: از اهداف اصلی دانشگاه، ایفا نقش موثر در رفع نیازهای صنایع کشور است و با توجه به پتانسیل موجود این همکاری در بخش معدن توسعه می‌یاید.

به گزارش روز شنبه دانشگاه امیرکبیر، سید احمد معتمدی در نشست صاحب نظران بخش معدن کشور که در محل این دانشگاه برگزار شد، افزود: با توجه به شرایط کشور دانشگاه به نحوی فعالیت می‌کند که بتواند ارتباط موثری با صنایع کشور ایجاد کند. بخش معدن نیز یکی از مهمترین حوزه های اقتصادی و صنعتی کشور است و دانشگاه از پتانسیل خود در این حوزه استفاده می‌کند.

وی گفت: البته ارتباط صنعت و دانشگاه در حد ایده آل نیست  ولی می‌توان این ظرفیت را در کشور گسترش داد.

راه اندازی دفاتر آر اند دی و فناوری برخی صنایع و بانک‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حسین حسینی تودشکی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست گفت: سیاست دانشگاه تعامل موثر با صنایع مختلف کشور است و درحال حاضر دفاتر (R&D) و مراکز نوآوری و فناوری برخی از صنایع و بانک‌ها در این دانشگاه راه اندازی شده است.

وی افزود: برای تحقق این موضوع، دانشگاه بسترهای متعددی مهیا کرده است که برگزاری گردهمایی تخصصی با صنایع مختلف یکی از این برنامه‌ها به شمار می‌رود.

معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به حضور ۲ شتاب دهنده معدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بیش از ۲۰۰ عضو هیات علمی و ۲ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه می‌توانند در حوزه پروژه‌های معدنی فعالیت کنند.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای سازمان ایمیدرو برنامه آینده نگاری تدوین می‌کند

خداداد غریب پور رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) نیز در این نشست اظهار داشت: سازمان ایمیدرو به دنبال حمایت از ایده‌ها است و دانشگاه نیز به دنبال حل نیاز صنعت است. 

وی با اشاره به حمایت این سازمان از پایان نامه‌های دانشجویی، اظهار داشت: سازمان ایمیدرو از پایان نامه‌هایی حمایت می‌کند که در راستای نیازهای این سازمان است. همچنین با توجه به معرفی ۱۷۰ عنوان نیاز این سازمان در بخش های مختلف،  از پایان نامه های دوره دکتری و کارشناسی ارشد حمایت خواهد کرد.

رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: به دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کردیم برای این سازمان برنامه ریزی آینده نگاری انجام دهد. بر همین اساس قرار است مطالعه تحقیقی در خصوص جایگاه سازمان ایمیدرو در مقایسه با سازمان‌های بین المللی توسط دانشگاه امیرکبیر صورت گیرد.

غریب پور خاطرنشان کرد: پژوهش‌های این سازمان در سال ۹۸ رشد ۵۰ درصدی داشته که تمام این پژوهش براساس نیازهای صنعت بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha