محمد مهدی شهیدی روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران مجموع کنتورهای هوشمند فهام نصب شده در همدان را ۱۰ هزار و ۲۰۰ عدد اعلام و اضافه کرد: این کنتورها از راه دور میزان برق مصرفی در هر دوره را محاسبه و در مدیریت پیک بار شرکت توزیع نیروی برق را یاری میکند.
وی اظهار داشت: هفته گذشته سیزدهمین برنامه پویش «هر هفته؛ الف_ب_ایران» با حضور وزیر نیرو به میزبانی همدان برگزار شد و این استان با بهرهبرداری از طرحهایی به اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان یکی از استانهای برجسته این پویش بود.
وی عنوان کرد: در این پویش ۲ طرح نیروگاهی همدان به عنوان طرح شاخص انتخاب و همزمان با چهار هزار و ۲۹۷ طرح عمرانی شرکت توزیع نیروی برق کشور بهرهبرداری شد.
شهیدی ادامه داد: همزمان با این پویش نیروگاه خورشیدی بشیکتپه با ظرفیت ۶ مگاوات به شبکه توزیع برق اضافه شد تا همدان به عنوان قطب تولید نیروی برق از انرژی خورشیدی انتخاب شود.
وی اضافه کرد: یک نیروگاه CHP (تولید همزمان گرما و برق) هم با ظرفیت ۶ مگاوات در شهرداری کبودراهنگ بهره برداری و به شبکه توزیع نیروی برق اضافه شد؛ با بهرهبرداری از این نیروگاه ظرفیت نیروگاههای CHP این استان به ۱۷ مگاوات افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان گفت: نخستین پست برق جی.آی.اس استان در حال ساخت است و تا یکسال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی میانگین تلفات برق این استان را ۱۰.۸ درصد دانست و افزود: شهرستان ملایر با ۱۷ درصد تلفات، بیشترین میزان تلفات نیروی برق را در همدان دارد.
شهیدی خاطرنشان کرد: شبکه توزیع نیروی برق همدان ۱۷ خط بحرانی ۲۰ کیلو ولت دارد که نخستین خط آن، با اعتبار هشت میلیارد تومان نوسازی و مشکلات خطوط برق این شهرستان برطرف شد.
وی با اشاره به اینکه تامین برق گلخانهها به میزان ۹.۷ مگا وات در دست اقدام است، بیان کرد: برای تامین برق شهرکهای صنعتی،۴۳ مگاوات خط انتقال در دست اجرا داریم که ۲۰ مگا وات آن اجرا شده و ۲۳ مگا وات باقی مانده تا پایان سال ۹۹ به اجرا در میآید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان گفت: تامین روشنایی معابر ۲ مجموعه گردشگری گیان و گاماسیاب نهاوند در دست اجرا است و تا سال آینده بهرهبرداری میشود.
وی تاکید کرد: ۲۶ میلیارد تومان سال گذشته برای اصلاح شبکه برق روستایی هزینه شد و امسال نیز ۳۴ میلیارد تومان اعتبار برای آن تعریف شده است.
شهیدی اظهار داشت: نزدیک به ۱۱۵ میلیارد تومان مطالبات برق از مشترکان داریم که ۳۲ میلیارد تومان آن متعلق مشترکان روستایی، ۲۹ میلیارد تومان مشترکان شهری و ۵۲ میلیارد تومان نیز متعلق به دستگاه های اجرایی است.
وی عنوان کرد: ۹۸.۵ درصد از مطالبات سال گذشته دریافت و امسال نیز ۹۳.۵ درصد از طلبها وصول شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان افزود: اگر میزان مصرف گاز توسط مشترکان شهری و روستایی کاهش یابد، تامین برق صنایع و نیروگاهها آسان میشود.
وی بیان کرد: افزایش قیمت پنلهای خورشیدی مشکلاتی را برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی خانگی ایجاد کرده است.
شهیدی گفت: تا پایان سال گذشته در سطح استان همدان نزدیک به ۷۳۸ هزار مشترک برق داشتیم که امسال نیز ۱۳ هزار و ۵۰۰ مشترک شهری و روستایی جدید به آن اضافه شد.
نظر شما